Back to Question Center
0

Trucs simples de Semalt que faran que el vostre lloc de WordPress sigui tan segur com sigui possible

1 answers:

Internet presenta nombroses oportunitats per a persones que exerceixen els múltiplesllocs web de comerç electrònic per executar els seus esforços. Per exemple, la majoria de les empreses estan adoptant un enfocament de comerç electrònic, que inclou moltsavenços i desavantatges. Per exemple, els llocs estan subjectes als pirates informàtics. Els hackers comprometen la seguretat cibernètica a través de nombroses maneres, cosa que permetells per obtenir entrada no autoritzada a una varietat de botigues de comerç electrònic, així com allunyar-se de les dades rellevants del client. Per estar fora de perillaquestes amenaces cibernètiques, cal comprendre com funcionen.

WordPress és el sistema de gestió de continguts més típic. Per exemple, WordPressPosseeix prop del 24% de tots els llocs web d'Internet a nivell mundial. Tenen aquesta projecció a causa de molts factors, que semblen afavorir el seu model de negoci.WordPress té moltes eines i connectors que permeten als usuaris automatitzar moltes tècniques de màrqueting a Internet i SEO. No obstant això, tantes personesutilitzeu WordPress per a les necessitats del seu lloc web, els pirates informàtics i altres ciberdelinqüències que troben WordPress també una mina d'or. WordPress és conegut i ràpid, quefa que hackear-lo o alguns dels seus connectors sigui fàcil. Un hacker pot accedir a molta informació des de qualsevol lloc sense el consentiment del propietari.

Oliver King, el Semalt Gestor d'èxit del client, obre els consells següents per millorar la seguretat de WordPress al fer un lloc:

Mantingueu-vos al dia

L'ús d'un escàner de virus segur pot mantenir l'ordinador lliure de molts cucs i virus..És important assegurar-se que el programari de la màquina sigui el programa adequat i que realitzi la seva tasca real. Si us plauelimineu instantàniament qualsevol programa maliciós, l'origen del qual se us desconeix. Les mateixes mesures s'apliquen als navegadors també. No permetis capplugin per executar al vostre navegador. Poden contenir scripts, que fan canvis divertits a l'ordinador.

Eviteu el correu brossa i el phishing

No faci clic a cap enllaç en un correu electrònic no desitjat. Aquests enllaços executen part de la creu comunaAtacs al lloc. També poden contenir fitxers adjunts que tenen troians. Una manera comuna d'atraure comerciants sol publicar una fitxa en undocument de paraula, que té els troians. A mesura que el comprador feliç obre el fitxer per veure el seu contingut, revela que el virus infecta totordinador. Moltes persones perden informació valuosa d'aquesta manera. Les contrasenyes piratejades també poden executar nombroses transaccions fraudulentes talscom el blanqueig de diners.

Conclusió

Quan dissenyem la majoria de llocs web, l'experiència de l'usuari, així com l'objectiu final, solen serel nostre motiu. Molts desenvolupadors de llocs web se centren en SEO i fan que un client passi el procés de compra amb facilitat. No obstant això, no podem factoritzaren un hacker en ment. Com a resultat, hi ha més de 90987 atacs de hackejats que ocorren cada minut sobre els dominis de WordPress. És importantConegueu aquest procediment i feu que els nostres llocs web siguin segurs i hackinant proves. Podeu fer que el vostre lloc estigui protegit amb hacks senzills de WordPresscom ara la spoofing de contrasenyes i altres intents d'hacking amb aquesta guia. La seguretat del vostre lloc web i la dels vostres clients es poden manteniren xec. A més, un lloc web segur funciona bé en SERP fent que els vostres esforços SEO i de màrqueting tinguin fruits Source .

November 28, 2017