Back to Question Center
0

Text i enllaços amagats: realment augmenten el vostre SEO? - Expert de Semalt, Natalia Khachaturyan dóna la resposta

1 answers:

Els textos i enllaços ocults formen el contingut del vostre lloc web que és gairebé o totalment invisible per als usuaris que carreguen la pàgina. Per a les persones que realitzen barret negre, els textos ocults són un mètode que menyspreen la majoria de les directrius per a administradors web. Tanmateix, els ordinadors poden veure aquest contingut, de manera que forma part de les paraules clau per a la indexació. El text amagat enganya motors de cerca per classificar una informació del lloc web que pot no ser part del contingut de la pàgina web visible - laptop repair in san jose.

Després de la nova actualització de l'algoritme de cerca, Google pot detectar text ocult. El vostre lloc web corre el risc de rebre una multa del rànquing del motor de cerca. En casos greus, algunes paraules clau que contenen tàctiques de correu brossa poden generar una desindexació total de la base de dades del motor de cerca. L'estrategista de contingut de Semalt , Natalia Khachaturyan, adverteix que en el passat recent, alguns llocs web podrien classificar-se en alta utilitzant aquesta tàctica, però no més.

Text amagat

Aquest mètode enganyós pot incloure contingut d'usuari en una pàgina web d'un formulari que no és visible. Per a les persones que realitzen l'optimització del motor de cerca, el text ocult ja no pot ajudar a cap lloc web a classificar ja que és fàcilment detectable. No té cap impacte en el classificació del lloc web com abans. Una manera que la gent pot utilitzar per exposar contingut ocult és ressaltant la pàgina sencera. Quan premeu" ctrl + A ", seleccioneu tot inclòs el contingut ocult. Pot aparèixer en un ressaltat on es pot copiar i enganxar-lo en un altre lloc per a la classificació .

Hi ha moltes tècniques que les persones poden utilitzar per ocultar text en una pàgina web. En primer lloc, algunes persones poden utilitzar textos que tinguin un color similar al fons. Com a resultat, aquesta informació no és visible per a la persona que mira la pàgina web. Altres persones utilitzen fonts petites en àrees del lloc web on hi ha una pancarta o informació addicional. Ocultar les dades amb un codi o un objecte també pot fer que el text del lloc web estigui ocult.

Enllaços ocults

Els enllaços ocults es produeixen com a textos ocults, excepte que hi ha enllaços permanents. Com a resultat, un usuari del lloc web pot experimentar àrees amb enllaços clicables que no són clars o visibles. Els enllaços ocults no constitueixen el rendiment SEO d'un lloc web. El seu enllaç no permet que el suc d'enllaç afegeixi autoritat a un domini. A més, un lloc pot patir una penalització de rang quan els rastrejadors web del motor de cerca detectin massa enllaços ocults.

Conclusió

Perquè un lloc web com els llocs de comerç electrònic funcionin bé en el rànquing, cal incloure contingut visible en comptes d'aquell que no sigui visible. Tots els textos presents a la vostra pàgina web han de ser visibles per a l'usuari. També hauria de ser possible que tots els enllaços siguin visibles. Per comprovar si hi ha contingut ocult en una pàgina web, podeu ressaltar-ho tot mitjançant una funció Ctrl + A o utilitzar el cursor. En els casos en què el ressaltat tingui el mateix color amb el fons, premeu Ctrl + C i enganxeu-lo al contingut d'una pàgina de programari de processament de text amb l'opció de enganxar només text. A continuació, podeu ordenar el contingut i els enllaços ocults que es mostren com enllaços permanents .

November 29, 2017