Back to Question Center
0

Semalt: Utilizzo Di Reti Sociali Per Campagne Impressionanti Di Màrqueting E-Mail

1 answers:

El màrqueting per correu electrònic ha estat una poderosa eina de màrqueting que ha arribat a milions de desenvolupadors de llocs web a nivell mundial. Les empreses han realitzat tones de vendes a través de tècniques senzilles de màrqueting per correu electrònic. Aquest mètode ha estat renunciant lentament a altres estratègies SEO sòlides, com ara el màrqueting de contingut. Com a resultat, algunes persones que utilitzen llocs de comerç electrònic encara no utilitzen aquest mètode.

No obstant això, els mitjans de comunicació social com un canal de màrqueting poden reviure aquest mètode de màrqueting. Per exemple, els mitjans de comunicació social poden restaurar el potencial de generació de plom de màrqueting per correu electrònic. L'ús de xarxes socials al costat del màrqueting per correu electrònic pot ser una idea que val la pena, especialment per assegurar que hi hagi un entorn segur de competència per a totes les parts implicades.

La incorporació de xarxes socials a la campanya SMM pot ajudar al vostre negoci a augmentar la seva difusió, expandir les xarxes socials després d'augmentar el nombre de subscriptors i descobrir els influents clau de la marca en la qual esteu comercialitzant.

En aquest article, Frank Abagnale, el Semalt Customer Success Manager, presenta alguns mètodes sobre com els mitjans de comunicació social i les campanyes de màrqueting per correu electrònic poden anar de la mà:

1. Inclou icones socials al vostre disseny web.

La incorporació d'icones CTA juntament amb icones socials pot ser una idea excel·lent. A més, una persona pot incloure paraules clau de SEO a la publicació i al contingut. Aquest enfocament és essencial per classificar un lloc web als motors de cerca.

2. Compartir Butlletins

Els botons socials de "compartir" als llocs de xarxes socials són una de les característiques més increïbles de les xarxes socials. Presentar butlletins i fomentar el compartir és un dels mètodes per determinar la rellevància del contingut. Google premia aquest repartiment mitjançant la col · locació d'un lloc a la part alta de SERP. En alguns estudis, els botons compartits fomenten un elevat CTR. Es considera que l'alt percentatge de CTR prové de xarxes socials com Twitter, Facebook i LinkedIn.

3. Utilitzeu el codi per als feeds socials en directe.

L'ús de canals en viu pot demostrar ser un aspecte important del màrqueting. En primer lloc, l'alimentació en viu pot reproduir contingut fresc i filtrat que apareix per a l'usuari a mesura que es peruen el contingut web. Aquest procés pot implicar contractar un codificador qualificat per programar el lloc web d'una manera diferent.

4. Celebreu un concurs.

Els jocs contribueixen a promocionar el vostre contingut, a productes o a participar al públic. Podeu fer una promoció o un regal gratuït per animar la gent a participar al concurs. Per unir-se, feu que la persona es reprodueixi en un canal social com Facebook o que activeu un correu electrònic a canvi de jugar. Aquest mètode pot ajudar al vostre SEO, així com a recollir llistes de correu electrònic per a les vostres campanyes de màrqueting.

Conclusió

Per a qualsevol negoci en línia, cal tenir una comunicació constant amb els vostres clients. Les empreses han tingut èxit en aquest sentit mitjançant la creació de campanyes de màrqueting per correu electrònic amb èxit. Tanmateix, aquest mètode s'ha anat desaprofitant a causa de la disponibilitat d'altres mètodes robustos. Les xarxes socials poden ser el que té l'èxit de la vostra campanya de màrqueting per correu electrònic. Per exemple, els mitjans de comunicació social poden incloure aspectes com ara testimonis, compartir, així com alguns botons de crida a l'acció per dur a terme algunes de les tasques més importants, com ara la subscripció Source .

November 28, 2017