Back to Question Center
0

Semalt us dóna 7 suggeriments sobre com lluitar contra els criminals cibernètics

1 answers:

La xarxa mundial (o Internet) és un recurs increïble. Ofereix novetats, esports, entreteniment, compres en línia i una gran quantitat d'altres serveis des de la comoditat de la seva sala d'estar amb el clic d'un botó. Aneu a pensar-ho, Internet us permet jugar als escacs virtuals amb un oponent de milers de milles de distància, veure, revisar i puntuar pel·lícules, treballar a casa i així successivament.

No obstant això, tant com vostè pugui gaudir de la comoditat i l'anonimat d'Internet, ve amb els perills que amanien - was kostet das einlagern von moebeln. Els hackers, els estafadors en línia i els lladres d'identitat poden accedir a les vostres dades privades. Com a tal, haureu de salvaguardar el vostre PC, les dades confidencials i les finances dels delinqüents cibernètics.

Aquests 7 consells, especificats per l'expert líder de Semalt Serveis Digitals, Ryan Johnson, haurien de començar.

1. Protegiu la vostra identitat

Sabíeu que milions de persones esdevenen víctimes del robatori d'identitat cada any? Això és d'acord amb estadístiques proporcionades per la Comissió Federal de Comerç. No siguis una víctima. La seva informació personal si es cau en les mans equivocades es pot utilitzar per folrear-vos el vostre efectiu guanyat. Com obtenen aquesta informació? Bé, s'aplica una estafa de suplantació d'identitat (phishing scam); aquí us enviaran un missatge de correu electrònic, un missatge emergent o un missatge de text on es diu que és una institució de confiança (la que normalment fa negocis) que busca actualitzar el vostre perfil.

2. Eviteu les estafes de phishing:

  • No respon als correus electrònics, finestres emergents o missatges de text que demanen la vostra informació personal.
  • No segueix cap missatge com trucar a un número o ser redirigit a un lloc web tal com s'indica en el missatge emergent, text o correu electrònic.

Heus aquí un fet que ha de saber: podeu revelar les dades personals. Si i només si el destinatari és de confiança. Llegeix la política de privadesa del lloc web en què navegueu. Esbrineu si les dades es donen a tercers i per què? Treballi sempre amb llocs web amb l'adreça https: //. Són segurs.

3. Conegui amb qui es tracta

Al món virtual, hi ha estafadors, tal com existeixen al món real..Malauradament, no podeu saber-ho amb només mirar els vostres llocs web. Els criminals cibernètics són un poble intel·ligent. Passaran com un negoci legítim. Si voleu comprar alguna cosa en línia, observeu el següent:

  • Truca'ls. Si no es pot accedir al telèfon, feu la compra a un altre lloc.
  • Trobeu ressenyes sobre el negoci.
  • Eviteu compartir un fitxer amb xarxes d'igual a igual (p2p). Si ho feu, podeu permetre que el programari maliciós i ransomware s'infiltrin al vostre sistema creant així un bucle a través del qual es roben dades privades.

4. Actualitzeu el vostre antivirus i tallafocs

Si passeu la major part del temps en línia, el tallafoc i l'antivirus de l'ordinador sempre s'han d'executar i actualitzar. De forma predeterminada, els nous programes antivirus tenen una prova gratuïta. Pagueu la tarifa de subscripció per gaudir plenament dels beneficis. En resum, configureu un tallafocs, instal·leu un programa antivirus (versió actualitzada) i un programari antispyware.

5. Actualitzeu el vostre navegador web i el vostre sistema operatiu

Utilitzeu la versió més recent del vostre navegador web mentre s'executa en un sistema operatiu legal. Eviteu els sistemes operatius pirates.

6. Guardeu les vostres contrasenyes

Utilitzeu un sistema de gestió de contrasenyes per protegir les vostres contrasenyes. No compartiu les vostres contrasenyes en fitxers de text. Si és necessari, apliqueu aquestes tècniques:

  • Eviteu els noms personals tal com es pot endevinar.
  • Utilitzeu almenys set caràcters preferentment barrejant l'alfabet amb números numèrics i altres caràcters especials.
  • Utilitzeu contrasenyes diferents per a diferents perfils.
  • Canvieu la contrasenya regularment.
  • Utilitzeu la identificació de dos nivells per als comptes clau.

7. Configureu un pla B

Pot ser una idea intel·ligent tenir sempre un pla de còpia de seguretat. Per exemple, en comptes de tenir tots els fitxers importants emmagatzemats a la vostra PC, carregueu els fitxers cap amunt als núvols o cregueu-los en un DVD.

Si sospiteu de programari maliciós d'escolta i confirmeu que el programari antivirus, tallafocs i anti-spyware funcionen.

November 28, 2017