Back to Question Center
0

Semalt transmet informació útil sobre el frau a Internet i les maneres de protegir-se contra ella.

1 answers:

Les empreses d'enviament (mercaderies) són conscients dels estafadors que utilitzen la seva identitat socialmitjans de comunicació i llocs web de comerç electrònic per enganyar a milers de compradors que augmenten aquests llocs web.

Així és com normalment funcionen. Passeu per un lloc web de comerç electrònic, identifiqui-hotot el que vulgueu comprar, consulteu i completeu el procés de pagament - m on eye catching logos. A continuació, també obtindreu un correu electrònic que us demanarà que pagueu un enviament abanses despacha. Tanmateix, hi ha una captura: el correu electrònic no és de l'empresa mercantil oficial, i els diners que se't demanarà que pagueuno es reemborsarà ni tampoc ajudarà a processar la teva comanda. Altres estafes com l'estafa de la loteria, on se li informa que ha guanyat un escombriaire,loteria o premi per a una competició que mai vau participar en primer lloc.

Les empreses de mercaderies no ofereixen serveis de tercers. Com a tal, no ho siguisdolça va parlar en els pagaments de cablejat a ningú. Podria entrar en una estafa en línia.

Ross Barber, el Semalt El gerent d'èxit del client us recomana que tingueu en compte la informació següent. Fins i tot si hi ha un número de destinació assignat alenviament, no et deixis enganyar. El producte es pot incloure a la vostra cistella de la compra, però en realitat no pot estar en mans del transportempresa. Si teniu cap dubte, poseu-vos en contacte amb l'empresa naviliera o visiteu el lloc web oficial. D'aquesta manera es comprovarà que l'empresa navilieraté el producte en el seu poder..A continuació, podeu descansar amb la garantia que els vostres productes arribaran a tu.

Les empreses de transport marítim fan tot el possible per evitar estafes en línia.El seu servei d'atenció al client, els departaments jurídics i de seguretat treballen molt de prop per assegurar-vos que (el client) conegueu totes les estafes i com fer-hoeviteu-los A més, cooperen amb organitzacions internacionals com eBay, Amazon, Western Union i fins i tot els governs per mantenirles coses funcionen sense problemes.

Què has de fer si ets víctima?

Per tal que les autoritats necessàries per tancar un lloc web fraudulent, ellsconfieu en vostè per informar qualsevol activitat sospitosa. Reenvieu el correu electrònic a l'adreça proporcionada. Tingueu en compte que no rebrà cap notificació quan tingueuenvieu el correu electrònic. També pot ser una bona idea informar així a les autoritats locals davant un vis, la policia. Hi ha hagut alguns casos, quehan donat lloc a detencions. Amb els nois dolents darrere de les reixes, podeu gaudir de la comoditat de les compres en línia.

Sensibilització

Com s'ha dit, cal informar tots els casos de frau en línia especialmentles relatives a les companyies navilieres. Amb el públic sensible a aquesta amenaça, aquests casos seran definitivament una cosa del passat. Aquí estanalgunes mesures utilitzades per frenar el frau en línia:

  • > reunions entre diferents parts interessades que intenten abordar aquest assumpte
  • > publicar butlletins periòdics
  • > directrius sobre com funciona el procés d'enviament d'una mercaderia. D'aquesta manera, pots fer-hodigueu fàcilment d'una estafa.

En conclusió, assegureu-vos que digui a un amic del que aprèn perquè també ho facinno esdevingui víctima.

November 28, 2017