Back to Question Center
0

Semalt: tipus de frau comuns que afecten el comerç electrònic

1 answers:

Els criminals semblen atrets pels mètodes de pagament alternatius a què serveixenun lloc perfecte per dur a terme el frau. Des de l'any 2013, els casos de frau en el comerç electrònic han augmentat un 19% en aquest preu per cada $ 100, 5,65centenars d'euros van als estafadors.

El següent article, Max Bell, el Semalt Gestor d'èxit del client, explica els tipus més comuns de frau del comerç electrònic - zinvo watches.

Robatori d'identitat

Compten amb el 71%, el 66% de phishing i el 63% del robatori de compte. Els atacants en la seva majoriaTarget targetes de crèdit. L'objectiu aquí és dur a terme transaccions amb una identitat diferent ja que crear una nova identitat és tediós.Els infractors apunten a la informació personal, que els permet realitzar aquestes transaccions en línia. El phishing és un mètode molt utilitzat per apesca per a informació del client des dels llocs web. Pharming és una tècnica mitjançant la qual un atacant manipula un lloc web per dirigir els clients a undonat lloc web, des d'on s'utilitzen les contrasenyes que utilitzen per adequar la identitat d'algú. Atacs als proveïdors de comerç electrònic, iL'ús de programari maliciós per atacar llocs web també entren en aquesta categoria. Els atacs man-in-middle són més sofisticats i impliquen sifonsdades mitjançant el segrest de la comunicació entre el lloc web i el client.

Frau amistós

Aquí, els clients demanen productes i, a continuació, utilitzeu una forma de pagament "pull" com adomiciliació bancària o targeta de crèdit. A continuació, inicien un càrrec pendent que afirma que la seva informació del compte ha estat piratejada o robada. Aquests tipusdels clients es reemborsen equivocadament, però mantenen els béns o serveis. Va de la mà amb el reenviament pel qual el client no ho favolen fer servir la seva adreça física per al lliurament. Més aviat, utilitzen intermediaris que utilitzen les seves dades per adquirir el producte..

Frau net

En aquest cas, un hacker utilitza una targeta de crèdit per realitzar una compra, però es manipulaels detalls de les transaccions per evitar els sistemes de detecció de frau. Els estafadors requereixen experts tècnics per dur a terme aquest tipusde frau. Es requereix dominar com funcionen els sistemes de detecció, i molt sobre els propietaris de la targeta robada. A continuació, utilitzen aixòinformació correcta per enganyar el sistema. Abans de dur a terme una activitat exitosament de frau net, han de provar la targeta per veure si funciona.

Frau de l'afiliat

Es pot utilitzar un procés totalment automatitzat o aconseguir que persones reals inicien la sessió com a comerciantsutilitzant comptes falsos. L'objectiu és reunir tants diners com puguin des dels programes d'afiliació mitjançant la manipulació de trànsit o estadístiquesles formes de registre.

Frau de la triangulació

Es tracta de tres processos. El primer és crear una oferta de botiga falsapreus baixos en béns amb gran demanda. El segon pas és utilitzar dades de la targeta de crèdit robades i utilitzar els noms que es recullen d'aquests crèditstargetes, fer compres de botigues reals. Ens assegurem de lliurar el producte al client per assegurar la credibilitat en la primera compra.Finalment, l'estafador utilitza la informació de la targeta robada per fer més compres.

Frau mercantil

Aquest tipus de frau és senzill: l'estafador ofereix béns a preus baixos,però mai els envia al client. No obstant això, mantenen els pagaments i no són únics per a un determinat tipus de pagament.

Més frau internacional

La prevalença de frau és la manca d'un sistema integrat per proporcionar un singularvisualització de totes les transaccions realitzades en més de 14 països, i en diferents mercats. El 52% considera l'augment del frau com un repte important,i un nombre similar que no coneix les eines disponibles per a la prevenció del frau. Les barreres lingüístiques inhibeixen la gestió del fraupaïsos i per a particulars.

Diferents Dispositius

El frau resulta ser un repte per a qualsevol comerciant. No obstant això, a mesura que adopten unmitjana de venda multicanal, l'amenaça està obligada a agreujar. Els llocs web de tercers condueixen a una activitat de frau, seguida de telèfons mòbils,i finalment, els llocs web del comerciant.

November 28, 2017