Back to Question Center
0

Semalt: Tipus d'àncores de text que has de saber

1 answers:

En els primers dies de l'optimització del motor de cerca , els administradors web van trobar que utilitzar paraules clau en enllaços d'entrada i que el text d'ancoratge ajudaria a que els seus llocs milloressin els motors de cerca. Google no pot comprovar el contingut de tots els llocs web manualment, de manera que depèn d'aquests senyals per augmentar o disminuir el rànquing d'un lloc web.

Frank Abagnale, el Semalt Customer Success Manager, ha observat que, com diferents tàctiques i pràctiques de SEO, el text d'ancoratge s'ha convertit en una part essencial dels llocs web de negocis .

Text d'àncora i actualitzacions de pingüins:

Penguin 2.0 sempre es discuteix a les comunitats de SEO i a les xarxes socials i s'ha tornat notòriament perquè se centra en els textos d'ancoratge - curso de fotografia digital online. A partir de 2016, Google va desvaloritzar els enllaços d'entrada de llocs que utilitzaven moltes paraules clau promocionals com a àncores i van col·locar els seus enllaços en llocs web de correu brossa. Aquí hem parlat sobre els set tipus de text d'ancoratge que hauríeu d'evitar per evitar un indicador de Google .

1. Els EMD utilitzen fins a un 60% de les ancores de joc sense penalització:

Alguns llocs web, amb nom de marca o de domini com a diners, tenen fins a un seixanta per cent d'ancoratges a joc, i la millor part és que les ancores no portaran a les sancions del motor de cerca .

2. Les EMD no utilitzen l'1 a 3% dels àncores coincidents:

És segur dir que els no-EMD utilitzen només un a tres per cent dels àncores coincidents. Per exemple, si la vostra paraula clau "diners" és diferent del nom de la marca o el domini, la quantitat d'àncores coincidents pot ser inferior o igual al tres per cent. La majoria dels llocs implementen les estratègies de diversificació d'una manera millor; Per això, combinen paraules clau orientades amb frases i sinònims. Per això, el nombre d'àncores parcialment coincidents, paraules clau de cua llarga i àncores amb sinònims augmenta fins a un cinquanta per cent a Internet. Alternativament, quan el nom i el domini de marca no coincideixin amb la paraula clau "diners", el percentatge dels enllaços entrants com a text d'ancoratge serà d'un a set per cent..

3. L'URL nu sol s'utilitza com ancora:

És segur mencionar que la quantitat d'URL buits amb text d'ancoratge augmenta dia a dia. Un gran nombre (20-40%) d'URLs nus han estat utilitzats pels administradors web i els bloggers i són reconeguts com a marques famoses, com ara namecheap.com (45% dels URL en àncores), smoking-cessation.com (95%) i hotels.com (més del 50%).

4. Les àncores no descriptius són escasses:

El nombre d'àncores no descriptives només oscil·la entre dos i cinc per cent .

5. Les ancoratges en altres idiomes són el tipus menor:

El nombre de paraules clau en idiomes diferents de l'anglès varia del 0,3% al 0,7% per marca o domini.

6. Marca o paraula clau híbrids:

Els noms de marca i la paraula clau híbrids es poden utilitzar per evitar un indicador de Google. Assegureu-vos que el nom de marca que trieu és únic i impressionant.

7. Enllaços d'imatge i text alt optimitzat:

El text alt dels enllaços a la imatge és un dels principals factors de classificació. Heu d'utilitzar-lo sovint per garantir la visibilitat del vostre lloc a Internet .

Inferior:

Aquestes dades mostren com distribuir el text de l'àncora en una varietat de nínxols. Podeu utilitzar qualsevol d'aquests mètodes per evitar sancions de Google i fer que les estratègies de SEO siguin més estables que abans.

November 29, 2017