Back to Question Center
0

Semalt: tipus bàsics d'atacs d'hackers i com solucionar un lloc web

1 answers:

L'assoliment dels vostres objectius orientats a SEO es pot veure compromès per diversos factors, el vostre lloc webla seguretat és una d'elles. Les tendències emergents i els problemes experimentats en el sector tecnològic requereixen un alt nivell de mesures de control de seguretat.Les estadístiques mostren que més del 10% dels llocs web es redueixen a causa d'hackers i atacs.

Sent un comerciant de contingut, la vostra seguretat en línia és molt important. Contractant professionali una empresa de SEO completa per gestionar la seguretat del vostre lloc web funciona principalment per a una bona quantitat d'empreses que operen en línia. Treballant amb un SEOLa firma assegura als màrquetingurs de màxima seguretat, rastrejar els principals competidors i generar enllaços d'entrada en temps real - buy canadian fake money. A llarg termini, el contingutEls venedors estan interessats a assolir els seus objectius i trobar grans rendiments.

Nik Chaykovskiy, el Senior Customer Success Manager de Semalt Serveis Digitals, elabora els atacs cibernètics necessaris per treballar.

L'atac de la força bruta

Comunament anomenat atac lateral cec, l'atac de força bruta utilitza els venedors d'atacs modernsper trencar el vostre sistema informàtic. Aquest tipus d'atac s'aplica en casos excepcionals. Els hackers que utilitzen atac lateral cec per accedir al vostre lloc webEls detalls utilitzen totes les tècniques disponibles al món. Després d'accedir al vostre PC, els pirates informàtics accedeixen a tots els vostres comptes i contrasenyesrecorrent i comprovant la credibilitat. Tanmateix, és senzill detectar un atac de força brutal a mesura que el sistema informàtic s'executa moltde les activitats de dades al mateix temps.

Mesures de prevenció

L'atac brutal de la força és tan fàcil de detectar. Estar a un pas per davant dels hackers paga molt.Per evitar ser piratejat amb atac lateral cec, podeu limitar els intents d'inici de sessió i bloquejar els comptes en cas d'intents fallits.

Atac home-a-mig

Les comunicacions entre un usuari final del lloc web i un partit avançat produeixen un atac MITM..Els hackers prenen el control de la seguretat del vostre lloc web interceptant fòrums de comunicació. En aquest mètode d'atacs, els pirates informàtics prenen el control detot sense el coneixement de l'usuari final.

Mesures de prevenció d'atacs MITM

Per evitar que els atacants prenguin el control de la seguretat del vostre lloc web, considereu utilitzartallafocs, portals d'accés a llocs web, programes antivirus i VPN. L'ús d'un xifratge fiable entre el servidor i el client ajuda a bloquejar els pirates informàtics.

Atac a la plataforma social

Conegut comunament com enginyeria social, l'atac social es considera el més fàcilmanera de piratejar una empresa ben establerta. Els pirates informàtics que utilitzen aquesta tècnica manipulen els usuaris per mostrar les seves contrasenyes i els detalls de la seva targeta de crèdit.

Mesurador

Els hackers tenen una forma de manipular els seus objectius principals mitjançant la formació d'una relació càlidaamb ells. Es pot evitar l'atac d'enginyeria social sensibilitzant a les persones sobre la necessitat de mantenir discreta la seva informació sensible.

Atac basat en clients

En aquest tipus d'atac, els pirates informàtics comprometen la seguretat del vostre lloc web mitjançant la manipulaciófeu clic a obrir documents i clics. En fer-ho, els pirates informàtics us condueixen a un lloc web maliciós que us fa vulnerable ser piratejat.

Mesures de prevenció

Crear consciència als seus empleats sobre la necessitat de tenir cura quan s'utilitza laInternet pública és important. Els pirates informàtics segueixen vigilant esperant que un empleat descarregui programari lliure des d'un lloc maliciós, i hackeu-lotota l'organització. Vigileu i tingueu cura quan feu servir WIFI públics per evitar ser piratejat.

L'atac d'explotació

L'atac remot s'utilitza principalment per difondre virus malignes, obtenir accés a sensiblesinformació i crear una repressió contra les PC orientades.

Estigueu atents

Estar atent, bloquejant totes les vulnerabilitats del vostre lloc, us mantindrà fora de perillhackers. Penseu en la possibilitat d'implementar consultoria de seguretat de TI tant interna com externa.

Conclusió

La seguretat del vostre lloc web és molt important quan es tracta de màrqueting digital i de contingut.Un bon nombre de llocs empresarials disminueixen cada mes a causa d'atacs d'hackers maliciosos. Contracteu professionals de TI per mantenir-vos actualitzats i actualitzatsimpedeix que el vostre lloc baixi com a conseqüència de l'hacking.

November 28, 2017