Back to Question Center
0

Semalt suggereix les maneres d'informar fraus i estafes a Internet

1 answers:

Molts propietaris i desenvolupadors de llocs web han experimentat intents de frau i estafes basats en Internet.Sorprenentment, la majoria de les víctimes no informen res. Sovint, les víctimes estan avergonyides de caure en estafes o fins i tot de perdre l'esperança - grand bay casino.En aquest sentit, és primordial informar sobre estafes i fraus en línia per evitar que els delinqüents d'Internet inverteixin altres llocs o persones. Unha de tenir un esperit de lluita. A més, hi ha nombroses organitzacions que estan disposades a ajudar a les víctimes. Un crim perpetrat a través deInternet també és punible.

Per tant, com pot un usuari d'Internet, un propietari del lloc o un desenvolupador informar fraus o estafes?Quins són els recursos d'informes de frau / frau disponibles? Esbrineu en aquesta escriptura proporcionada per Andrew Dyhan, el gerent d'èxit del client de Semalt .

Recursos en línia d'informes d'estafes / fraus.

El Centre de reclamacions per crims d'Internet (ICCC) és el primer recurs utilitzat. Això ésuna associació entre el National White Collar Crime Center i l'Oficina Federal d'Investigacions dels Estats Units. Segons Internetexperts, ICCC es troba entre les millors plataformes per denunciar fraus més greus que impliquen piratejar (o intrusió d'ordinadors), Robatori de ComerçSecrets (Espionatge econòmic), robatoris d'identitat i altres atacs cibernètics importants. No obstant això, encara es pot informar qualsevol altre delicte que nocauen en aquestes categories fins i tot si consideren que el delicte comès és menor..A més, si un delicte no es troba dins de les categories ICCC,l'organització pot dirigir una víctima a una agència pertinent. D'aquesta manera, l'ICCC és una plataforma que obre les portes a totes les víctimes d'estafes i fraus en línia.

En segon lloc, l'Oficina de Negocis de Millor Negocis en línia dels EUA i Canadà proporciona un lloc webper als clients que ajuden a les víctimes d'estafes a informar denúncies sobre comerciants en línia i altres estafadors. A més, les víctimes del frautambé pot cercar la base de dades d'aquesta organització per establir si un comerciant particular té altres reclamacions presentades contra ells. A més,es recomana als peticionaris que realitzin un seguiment i determinin si s'han resolt denúncies contra un minorista d'Internet.

En tercer lloc, el lloc web d'informació sobre fraus a Internet dels Estats Units és un altreavinguda per presentar delictes a Internet. La plataforma és més adequada per a reclamacions com ara atacs de phishing, correus fraudulents, reclamacions dels consumidors quees refereixen a la comercialització d'Internet i fraus a les inversions a Internet. El lloc també proporciona enllaços a organismes adequats que s'encarreguen de l'informe d'estafes per atipus particular de crims en línia.

A continuació, Craigslist té una pàgina dedicada a la prevenció de l'estafa a mésper proporcionar informació sobre els procediments d'informes en cas que els membres de Craigslist hagin estat defraudats. Hi ha més informació disponible aLloc web de Craigslist sobre com fer front a les estafes en qualsevol moment que sorgeixin.

El Centre de seguretat d'eBay és una altra plataforma per a la seguretat del mercat general. Hoajuda a piratejar a les víctimes amb les estafes relacionades amb la subhasta i els fraus relacionats amb les autoritats competents. D'altra banda, proporciona el Centre de seguretat d'eBayaplicació de la llei per a tècniques per establir si un estafador intenta subhastar mercaderies robades. Aquesta característica és especialment importanta les víctimes del robatori de la propietat.

Finalment, la pàgina de Seguretat de Facebook permet que una víctima d'estafa denunciï un frau, un assassíaplicacions, hacks del compte, spam o qualsevol altre atac relacionat amb Facebook. No t'evitis. Informeu els estafadors per evitar danys futurs.

November 28, 2017