Back to Question Center
0

Semalt Shares Una pràctica convincent sobre com desfer-se de RDN / Trojan.worm

1 answers:

Si sou un usuari de Windows 10, podríeu correr el risc d'infectar un malwareconegut com RDN / Trojan.worm. Conèixer la forma correcta d'identificar i eliminar aquest virus és molt important, ja que alguns estafadors intentaran enganyarcreus que estàs infectat perquè els pagueu diners per "eliminar-lo" - bay computer repair san francisco. En realitat, prendran els diners i ho faranabsolutament res perquè no estaves infectat en primer lloc. Una bona regla per evitar aquestes situacions és que només hauries de confiarmissatges del vostre propi programari antivirus. Qualsevol altre missatge pot ser causat pels connectors i extensions que utilitza el vostre navegador web.Si us preocupa, llavors heu de restablir el vostre navegador per eliminar aquests elements no desitjats.

Ivan Konovalov, el gerent d'èxit de clients de Semalt Serveis digitals, proporciona tot el que necessiteu per saber per evitar la infecció RDN / Trojan.worm.

RDN / Trojan.worm és un dels virus informàtics més perillosos del món, així que sisospiteu que l'ordinador pot estar infectat, llavors haureu de tenir molta precaució. És un troià, el que significa que no arriba al vostre ordinadorl'adonaràs, i després l'ataca amb sigil perquè no notis el dany que està fent.

Aquest virus funciona atacant els fitxers del sistema a l'ordinador. Per tal d'evitarLa detecció, el primer que fa aquest virus és bloquejar el programari antivirus. Una vegada que està deshabilitat, comença a suprimir-se de manera importantArxius del sistema, el que significa que l'ordinador fallarà..A més, el virus també pot atacar les vostres carpetes personals, de manera que si no ho heu fetva fer una còpia de seguretat dels vostres fitxers importants, podent perdre's per sempre. El problema és que l'única manera d'eliminar definitivament el virus ésPer eliminar els fitxers infectats, per tal de poder desar l'ordinador, és possible que necessiteu perdre alguns o tots els vostres fitxers personals. Alguns usuarisque han experimentat aquest virus, han informat que el programari maliciós també pot afectar els navegadors web, fent que es congeli. Reinicieu el vostreLa PC no serà usada per fer front a aquests problemes del navegador, ja que encara estaran allí quan la PC s'iniciï de nou. Si necessiteutanca un navegador congelat, llavors has de fer-ho amb el gestor de tasques (accediu a través de ctrl + alt + suprimir).

Conèixer la diferència entre una estafa i un malware genuí

Dir la diferència entre un con que intentarà convèncer-vos que el vostreL'ordinador està infectat i un virus real ha de ser bastant fàcil. Les advertències falses s'obriran mentre feu servir el navegador web i probablementno portis el nom del teu programari antivirus. Aquestes finestres emergents falses s'associaran a un lloc web maliciós o a un complement indesitjat.El vostre navegador no té capacitat per escanejar l'ordinador, de manera que si aquest missatge està lligat al vostre navegador, haureu d'ignorar-lo immediatament.Ells intenten espantar-vos a creure que la vostra PC està en perill, i després intenten convèncer-vos de participar amb diners per tal de resoldreel problema inexistent. Poden portar dades de contacte (com ara un número de telèfon) perquè pugueu posar-vos en contacte amb "professionals" que poden "ajudar-vos".Les persones a les quals parlarà si els contactes sempre seran els estafadors que intentaran treure diners de vosaltres. Això pot passar en qualsevol webnavegador, així que sempre vigileu navegant per la web si rebeu un missatge com aquest.

Si rebeu un avís d'un programari antivirus real com Norton o McAfee(o una marca coneguda similar), llavors això s'ha de prendre més seriosament. Heu de seguir aquestes advertències amb una anàlisi de l'equip que utilitzeuprogramari anti-malware. Si l'ordinador està connectat a Internet, corre el risc de malware, així que prengui avisos d'antivirus realsprogramari de debò. Només vigileu els con artists.

Extracció de RDN / Trojan.worm

Si teniu bones raons per creure que el vostre PC pot estar infectat, llavorshauria d'utilitzar una eina professional per eliminar Malware. Fins i tot si el "programari maliciós" resulta ser fals, sempre és millor estar fora de perill que lamentar.Seguiu aquesta guia per eliminar RDN / Trojan.worm (o un altre programari maliciós):

 • Utilitzant una computadora que no està infectada, descarregueu el fitxer de configuració de SpyHunter.
 • Transfereix l'arxiu a l'ordinador infectat i executeu-lo. Apareixerà un indicador,i només cal prémer el botó RUN quan ho faci..
 • Estableix l'idioma que vulguis. Premeu D'acord
 • Premeu CONTINUAR.
 • Premeu ACEPTAR. Premeu CONTINUAR.
 • Espereu mentre s'instal·la SpyHunter.
 • Quan finalitzi la instal·lació, feu clic a EXIT.
 • Reinicieu l'ordinador en mode segur. Quan l'escriptori s'hagi carregat, utilitzeu elProgramari de SpyHunter. Feu clic al botó de SCAN COMPUTER NOW per permetre que el programari realitzi un escaneig de tot el sistema.
 • Espereu mentre SpyHunter realitza aquesta anàlisi.
 • Després de l'escaneig, el programa mostrarà totes les amenaces detectades a la vostra PC.Utilitzeu el botó marcada FIX THREATS per netejar l'equip del malware.
 • Quan s'han eliminat les amenaces, reinicieu el PC. Si el problema persisteixquan hagueu reiniciat l'ordinador, busqueu ajuda d'un equip de suport professional.

Conclusió

Malware (i scam "malware") és una amenaça comuna de la majoria d'usuaris de PC. Una vegada que tingueuha estat infectat, el més important és tractar-lo immediatament. Com més espera, més dany es podria fer. Sempre estigueu segursper fer còpies de documents importants, perquè no sabeu el que malware destruirà.

Si aquest Virus és real, o simplement una estafa, són eines professionals anti-malwareuna forma eficaç de tractar qualsevol problema que pugui tenir. Actueu al més aviat possible per protegir la vostra PC i les vostres dades.

November 28, 2017