Back to Question Center
0

Semalt revela els secrets per mantenir-se al dia amb les grans empreses per l'ajuda de SEO

1 answers:

Quan es tracta de trànsit de motors de cerca orgànica, us adonareu que Googleafavoreix les grans marques. Aquestes marques gasten desenes de milers de dòlars sense batre una parpella. El mateix no es pot dir de petitEmpreses: es dediquen amb pressupost i personal. No obstant això, (petites empreses) poden obtenir un tros del pastís en vendes orgàniquestambé porta a Google.

El gerent d'èxit del client de Semalt Serveis digitals, Nik Chaykovskiy comparteix els secrets per assolir els primers llocs en el motor de cerca, que l'ajudaran a competiramb grans empreses.

# 1: feu un inventari dels vostres actius SEO

Si heu estat a l'empresa durant un temps (i posseeix un domini anant)de tornada a principis dels anys 2000 o fins i tot els anys 90), llavors estàs assegut en una mina d'or. No tingueu la temptació de renunciar al domini anterior a favor d'un URLo tàctica de SEO. Pot ser contraproduent. Creieu-ho o no, Google dóna preferència als dominis antics, ja que mostra que una empresa és estable ifiable. Utilitzeu Google Analytics per identificar pàgines de sortida poc freqüents, pàgines visualitzades durant 3 minuts o més, pàgines i blocs amb moltstrànsit orgànic. Com és així, aquests són valuosos per als visitants de la vostra web perquè us facin un bon objectiu de SEO inicial.

# 2: obteniu el vostre lloc web en forma

Abans de començar a gastar diners a la vostra campanya de SEO, feu-hoassegureu-vos que el vostre lloc web es connecti amb Google de la manera correcta. Les Eines per a administradors web de Google són útils aquí. Us ajudaran a identificar quèha de ser corregit.

# 3: defineix una estratègia de paraules clau llargues

No intentis competir amb grans marques en paraules clau d'alt volum.Vas a perdre. En lloc d'això, proveu paraules clau llargues (frases més llargues que tenen una alta probabilitat de conversió). No us importeu que el cruEls números de trànsit són menors en comparació amb el que ofereixen les paraules clau "grans", teniu més possibilitats de convertir el vostre trànsit en vendes.Manténgase al corrent. Utilitzeu enllaços entrants per dirigir trànsit a pàgines web amb grans elements de conversió. Aquí, feu ofertes als vostres visitantsno pot resistir o omplir un formulari i fer una comanda. Treballarà màgia.

# 4: Construeix una campanya SEO sobre màrqueting de contingut

Hi ha una àrea on les petites marques poden superar el contingut dels gegantsmàrqueting. La producció d'un contingut fora de lloc d'alta qualitat és una tasca que generalment solen delegar les grans marques. Quan escriviu sobre el vostre negoci,el contingut serà òbviament autoritari i això és quelcom que els blogs i altres llocs web en el vostre nínxol estimen. No es sorprenguisi afegeixen enllaços entrants (al vostre lloc web) que augmenten el vostre trànsit.

Planifiqueu i programeu el temps per crear publicacions que ressonin amb el vostremercat objectiu. Posa les teves idees i és probable que generis l'interès. Assegureu-vos que heu inclòs enllaços actius que redirigeixentrànsit al vostre lloc web. Amb el temps, Google reconeixerà el vostre esforç i us premiarà amb més visibilitat.

Escriure un gran contingut i fer-ho fa temps, però els esforçosval la pena el temps dedicat. Mentrestant, assegureu-vos que el vostre lloc web estigui ben optimitzat. L'optimització no només és bona per a SEO sinó tambéajuda a complaure els clients potencials i actuals. Per exemple, les pàgines web de càrrega ràpida i les pàgines navegables reduiran el percentatge de rebots. Mantenir bé Pràctiques de SEO en lloc de crear un lloc web i mantenir-lo existent Source .

November 27, 2017