Back to Question Center
0

Semalt: raons bàsiques per les quals els hackers ataquen aquest o aquell lloc web

1 answers:

És l'oració de totes les persones que posseeixen un lloc web per no caure en mans del cibercriminals com a pirates informàtics. La xarxa mundial sencera està plena de molts caràcters, alguns dels quals són legítims, mentre que tenen motius poc clars.Tots els negocis en línia tenen a veure amb SEO i com prosperar en línia. La seguretat d'un lloc web no és mai una preocupació primordial en fer llocs web.Normalment, la gent tracta de crear llocs amb l'usuari final o l'objectiu final del lloc web en ment - nyip photography courses. El que no saben és que els hackers gastennits sense dormir tractant de desenvolupar gestos i mecanismes, que poden millorar els seus llocs de treball. Alguns dels atacs de hackers, que els hackers utilitzen en els seustot el període de navegació depenen de les noves i pròximes eines, que fan que tot el risc en línia del negoci.

Per mantenir-se allunyat dels pirates informàtics, és possible que hàgiu d'aprendre primer per què pirateja aquests pirates informàticsllocs web. Aquí teniu la llista de Max Bell, el Semalt Gestor d'èxit del client, que revela una nova llum sobre els motius de cada atac d'hackers:

1. SEO spam

.

La competència deslleial en un camp de comerç electrònic és familiar, especialment quan els hackers juguenun paper. Aquestes persones tenen el potencial de robar una llista de correu electrònic del lloc web d'un competidor i usar-la per portar els clients. En altrescasos, poden provocar un lloc com en els hackos de DDoS, on les principals botnets ataquen a un servidor amb milions de sol·licituds al mateix temps. AquestsEls pirates informàtics poden exigir un pagament per eliminar les seves gestes causant pèrdues massives.

2. Robar diners

.

El frau cibernètic es gasta de l'hacking. La majoria dels fons fraudulents es mouen per sobre delInternet són comptes bancaris piratejats i altres sistemes de pagament com PayPal. En altres casos, els hackers poden utilitzar Injecció de SQL per entrar a la gentinicie sessió i faci transferències monetàries com si fossin els personatges reals. Altres pirates informàtics poden prestar préstecs usant informació personal robada.

3. Accediu a la informació de contacte.

Els hackers reben molta informació d'una persona. Cyber ​​bullies pot utilitzar aquesta informacióper fer amenaces a la víctima. Altres persones poden cometre infraccions mitjançant comptes piratejats, només per transferir el problema a una falta de respectepersona En altres casos, la informació personal com ara el carnet de identificació, SSN i ​​la llicència de conduir pot ser un element de venda a la xarxa fosca. El robatori d'identitati altres fraus comuns depenen d'aquests comptes. Els usuaris haurien de tenir cura d'aquest tipus d'hackers.

4. Molestar la pau.

Alguns pirates informàtics no necessàriament volen robar l'amenaça de la víctima. Malgrat això,comprometen l'estat de la seguretat en línia i poden fer que el vostre lloc web obtingui una bandera de Google hack. Aquests llocs web tenen problemes amb el rànquing,i tot el procés pot fracassar els vostres esforços de SEO.

Conclusió

Hi ha moltes raons per què un hacker guanyaria l'interès de piratejar el vostre lloc web.Tot l'Internet està ple de delinqüents cibernètics que ocupen diversos recursos web, així com la seguretat de l'usuari. Tota l'experiència d'Internetde moltes persones que han tingut una trobada amb els hackers és molt horrible. Per exemple, els hackers poden exposar la vida personal d'una persona famosaa través d'algunes imatges, que poden capturar des d'Internet. Alguns dels motius pels quals els hackers poden piratejar el vostre lloc web es troben en aquesta directriu. Tu potsaprèn alguns d'ells i milloreu la seguretat del vostre lloc web de comerç electrònic contra els pirates informàtics.

November 28, 2017