Back to Question Center
0

Semalt: quina és la rellevància de les paraules clau per cercar un nou lloc web

1 answers:

És possible assolir l'èxit sense fer recerca de paraules clau per a novetatsllocs, però hi ha el risc de perdre algunes oportunitats, com ara alt percentatge, grans taxes de conversió i l'oportunitat de proporcionarla informació més rellevant en un nínxol de mercat específic. La importància d'aquestes oportunitats augmenta quan s'està iniciantUn nou lloc tan aviat com sigui més fàcil personalitzar l'arquitectura informativa del lloc des del principi.

Ross Barber, el gerent d'èxit del client de Semalt Digital Services comparteix els principis d'investigació de paraules clau actuals per a llocs web de nova creació.

Trieu paraules clau generals que garanteixin guanys ràpids

Cal tenir en compte les paraules clau d'alta competència a les primeres pàgines tal com garanteixenvictòries ràpides. La pàgina d'inici i les pàgines de prioritat tenen més possibilitats de classificar-se amb paraules clau competitives ja que atreuen el màximnombre d'enllaços entrants a diferència de publicacions de bloc i pàgines de productes. L'estructura d'un nou lloc requereix una aplicació més àmplia i general deparaules clau per al menú de navegació, la pàgina d'inici i les categories principals. La millor estratègia és incorporar paraules clau de cua llarga.

Centreu-vos en paraules clau de cua llarga i cerques laterals

A causa de la manca d'autoritat de cerca, s'utilitza la millor estratègia per al rànquingparaules clau de cua llarga. Les paraules clau breus i generals fan que sigui pràcticament impossible classificar. Les paraules clau de cua llarga cobreixen tots els angles del temanecessaris, són molt específics i es dirigeixen a preguntes específiques. Tenen molt menys competència i majors taxes de conversió..Pensar de costat ajudarà a elaborar i ampliar temes.

Optimitzar per a frases basades en preguntes

L'estructura dels motors de cerca coincideix amb el contingut rellevant amb consultes orgàniquesindependentment de si es tracta d'una paraula clau o d'una pregunta segons una investigació de Microsoft. Per als dos escenaris, els motors de cerca realitzen lael mateix bé respecte a la rellevància dels resultats. Per tant, el lloc ha de centrar-se en respondre preguntes proporcionant-los béinvestigat, informació de nínxol i no es preocupi pel que fa a la frase.

Utilitzeu eines de paraules clau per generar idees

Els experts recomanen una combinació d'idees d'idees, suggeriments automàticsaixí com eines de paraules clau tradicionals per proporcionar una cobertura exhaustiva i informació detallada sobre el tema. Paraula clau tradicionalLes eines són les millors per generar idees per crear frases de cua llarga. Les funcions de suggeriment automàtic i compleció automàtica generen una nova paraula clauidees llargues i curtes.

El paper de la recerca de paraules clau competitives

Per als llocs més nous, el temps i l'esforç dedicats determinen el valor d'utilitzar competidorsparaules clau. Un dissenyador principal de la cerca de Google, John Wiley, va indicar que, diàriament, Google rep el 15% de les preguntes que témai es va trobar abans. A la llum d'això, no vol dir que la recerca competitiva de paraules clau no tingui un lloc ja que juga apaper significatiu en identificar qui està en contra. També informa sobre el difícil que és la competència i qui està per davant del negoci.Tanmateix, fer un seguiment per aprofundir en el contingut amb paraules clau de nínxols més llargues i menys competitives per a l'espai del lloc pren menys temps i té unmajor retorn.

El màrqueting de contingut té un avantatge sobre la relació entre un i unparaules clau i resultats de cerca. La recerca de paraules clau hauria de centrar-se més en determinar la intenció de l'usuari i menys en els rànquings de cerca. Paraula claula recerca és el poder real per a nous llocs, de manera que hauria d'ajudar a entendre el context de la cerca de l'usuari Source .

November 27, 2017