Back to Question Center
0

Semalt: Quelles Sont Les Erreurs de Marque Les comunitats més Et Comment Les Èviter

1 answers:

La pluja d'empreses que es dedica a l'electrònica de comerç és una indústria oberta sobre la seva presència o la seva mudança, com a conseqüència de les vendes de vendes en línia de la mateixa manera que les empreses de comerç exterior années 90. Normalment, el problème réside en les bases de l'aproche qu'ils adopte quan s'agit de la vente au détail en ligne.

En fait, beaucoup ont établi une présence numérique en utilisant la mentalité de serveur - synchroline terproline face cream. La solució exclusiva sobre un lloc web et considerem com a conseqüència de vendes de productes a clients. Per tal d'aprofitar aquest tipus de negoci, el comerç electrònic esdevingui com un venedor o un comerç electrònic que augmenti la vàlua dels seus clients en els seus clients.

Alors, comentar-vos si la vostra presència numèrica és un servei de treball o un serveur? Alexander Peresunko, l'expert Semalt explique ce que ves devez prendre en compte lors de la definició de la seva estratègia numèrica .

1. Lloc de votació ne se vend pas

Obteniu les ventes en línia, no hi ha pas de showroom, pas de catàleg i pas de personal per completar el vostre lloc. En conseqüència, no tenim pas d'un lloc web que ven als clients existents. Per fer-ho, passeu el vostre número de telèfon digital a un altre nivell, el lloc web de comerç electrònic fa front a les noves perspectives d'obtenció de productes .

Pour commencer, vos pàgines de détails de produits doivent convaincre le client d'acheter le produit. Si no teniu en compte les pautes per vendre el producte, el client es retirarà simplement al lloc. La pàgina en qüestió, la pàgina d'accueil i la pàgina de la teva política sobre la confiança inspiradora en un nou utilitador. Pour ce faire, vous devez avoir une copie convaincante, un lloc per a les crítiques dels clients, la fotografia professional i una política d'execució / retour mise à jour.

2. Votre marketing numérique nécessite plus d'efforts

L'un des défis les plus courants auxquels les entreprises es confrontades que no n'estan pas el màrqueting numérique à cœur. Alors qu'ils ont un lloc web direct-client parce qu'il est à la mode, la plupart de ces entreprises sont consacrées aux techniques de brique-et-mortier..

3. Vos offeres ne sont pas assez bonnes

Si veieu la intenció de repercutir en l'adquisició de noves empreses, vós us dedico a les promocions agressives que les perspectives peuvent difficilement refuser. En donnant de bonnes ofereix, vous facilitez le reste de vos esforços de comercialització.

4. Vous ne valorisez pas le suivi

A la fi d'un repàs, un serveur typique vous els «J'espère que vous reviendrez!», Cependant, un bon venedor fa un esforç addicional i obté detalls, notamment dels números de telèfon i altres últims cites , des direccions electròniques dels clients. Pourquoi? Dans le seul but de suivre le client .

Les marques que es veuen afectades per la llei que els condueixen a una tona de noves perspectives sobre el seu lloc, que es refereixen als comandaments de très clients. A moyenne, les taux de conversions són de 2-3%. Le secret consistia a convaincre els 97% restants de visitants a revenir .

Si veieu un croat en un comerciant de vendes que un serveur, vous déu commencer à jouer dans la ligue numérique. Comenta peux-tu faire ça?

Recherche payée

Els servidors de comme les marques utilitzen la recerca de pagaments per protegir els clients existents. Bien qu'ils se livrent à des achats ou des campagnes sans marque, le pain et le beurre de leur aproche est une campagne établie sur les mots-clés de marque. Comme le volume de leur marque est pour la plupart hors de leurs mains, ils capitalisent sur le volume existing de manière efficace et efficiente.

Les marques, que agrupen com un venedor, proveeixen el seu lloc com un venedor que utilitza la recerca com a principal beneficiari d'obtenir nous negocis. És útil per convertir els clients potencials en clients pagadors. Dans le processus, ils réduisent les annonces inutiles en utilisant mots clés ciblés négatifs. Les empreses de cessió protegeixen les seves marques amb els campaments necessaris, però la major part del pressupost es farà en àmbits que no siguin comercials ni campaments d'adquisició de nous negocis .

Comparaison - moteurs de shopping

Les empreses de tipus de servidors no són incapaços de mantenir-se al dia dels clients de comparació. Habituellement, cela n'a rien à voir amb la gestion des canaux elle-même. Au contraire, c'est le signe de la réticence de l'organization à rivaliser avec d'autres marchands en ligne. Ces Marques no és una víctima de prix élevés, de pàgines de détail de produits qui n'impressionnent pas, de coûts d'expedition élevés i de politiques de retour défavorables..

La marca «Venedor» és molt competitiu i aconsegueixi fer-se càrrec dels propietaris de compradors, que fan que Nextag, el comerç electrònic eBay i Google Shopping. La seva feina a l'estranger no és una empresa que es troba a l'abast dels productors que no són els compradors més importants, la seva tasca de màrqueting busca l'agressivitat dels nous clients i el seu lloc de vendes per a la promoció dels productes populars .

SEO sense marca

Les empreses de tipus de servidors no permeten obtenir el vostre SEO de manera eficient. Le seul problème avec cette approche est que vous serez impuissant à augmenter le trafic. Pourquoi? Parce que votre trafic actuel arribi al seu lloc web en l'ús dels termes de marca. Pour savoir si vous êtes un serveur, consulteu el reportatge de la pàgina de destinació per a una recerca de naturalesa. Vous serez sorprèn de que la pluja d'utilitats es troba principalment a la seva pàgina d'accés, però més enllà de les pàgines d'inici .

El lloc web de «vendeur» emplena el SEO per obtenir noves perspectives que es concentren en la conducció de nous negocis en l'ús de mots clès no-marques. Els seus termes de marques són veritables i optimistes, però passen més temps per concentrar-se en el nou canal de trànsit que utilitza els termes de cerques clàssiques. La pluja de cita de l'activitat es produeix a les pàgines de productes i categories contràriament a la pàgina d'accés del servidor.

Des médias sociaux

L'activitat mèdica dels marques «cambrer» és similar a una reunió de discussió oberta. Bé, qu'il y ael quelques clients es plaignant a la placa-forma, la persona encarregada de la gestió de la comptabilitat de les societats mitjanes és la pluja del temps parlar-li a nosaltres mateixos.

L'ús comercial utilitza els suports de la placa-forma per amenaçar les interaccions amb els consumidors, crear un medi ambient atractiu que sigui un marcat i generador del trànsit, qui adquireix una oportunitat de venda.

Fundamentalment, si teniu la intenció d'utilitzar els canals de comercialització numèrica com els canals d'adquisició de clients, us convidem a commencer per veure les bones mètriques. Aboqui el comerç, decouvrez combien de prospects vous achetez avec chaque canal. Uneix-te que us ha identificat el vostre indicador de rendiment principal, que podria començar a cotitzar amb el canal de la presa.

A fi d'explicar, els noms de marques continuen sense utilitzar els llocs de venda directa als consumidors, com la veu més gran de la comercialització numèrica. Com a conseqüència d'això, cal que marqueu quina intenció de comprar el plafond de verre és comprendre la presència de clients nous .

November 29, 2017