Back to Question Center
0

Semalt presenta una guia completa sobre el frau a Internet

1 answers:

Internet és un gran recurs per a gairebé qualsevol persona. Els llocs web de comerç electrònic es beneficienla web a través d'arribar a diferents clients de tot el món. En la majoria dels casos, les persones fan servir tècniques de màrqueting a Internet, gràcies a la gran quantitat de llocs webcaracterístiques de programació, que s'han disposat al llarg del temps - web empresas. No obstant això, aquest recurs té l'atenció de la majoria de criminals cibernètics. Comla gent fa molts llocs web, els delinqüents cibernètics segueixen actualitzant les seves eines i mètodes, i gairebé totes les formes de connectivitat de l'ordinador sónsubjecte a una o diverses formes d'hacks. Quan creem llocs web, ens centrem principalment en el lliurament de productes / serveis, així com en la comercialització de l'Internethabilitats per mantenir el lloc alts en els rangs SERP. Com a resultat, el potencial i el risc d'un hacker mai no són considerats en els nostres esforços en línia.Com a resultat, els casos de frau a Internet estan en augment.

Alexander Peresunko, el Semalt El gerent d'èxit del client us ofereix una ullada als casos més típics de frau a Internet:

  • Phishing

    .

Aquesta tècnica implica la creació de pàgines web del clon. Com a resultat,el ciberdelincuencial pot aconseguir que una víctima desfavorable faci clic i proporcioni informació personal a una pàgina falsa. Aquest truc a canviprovoca fugues d'informació a tercers que no només se centren en obtenir la informació sinó que també la utilitzen per fer transferències penals importants.Sensibilitzar als teus visitants sobre els atacs de phishing inminentes és important.

  • Spamming.

Els correus electrònics de correu brossa són aquests correus electrònics anònims, que solen requerir unpersona per dur a terme una cosa particular..La majoria dels correus electrònics de correu brossa contenen enllaços a llocs web nocius, així com a peticions de crida a l'acció, quedonar al controlador de tot el control de tota la situació. Els correus electrònics de correu brossa poden executar algunes activitats criminals massives, així com altres delictes nadiuscom el frau.

  • Llocs de clon.

Hacker també pot crear llocs web falsos per dur a terme alguns dels seusestafes en línia. Els llocs web falsos poden orientar els compradors i obligar-los a realitzar compres al lloc web equivocat. Com a resultat, els diners es repperdut en un compte mercantil la titularitat no està clara. Els llocs web falsos poden fer que els vostres clients perdin la confiança a la vostra botiga, tot fent-ho totprocés molest.

  • Hacking.

El pirateig és l'accés il · legal o l'autorització de l'ordinador o en líniatècniques. Els pirates informàtics arriben a botigues en línia on venen i empenyen milions de diners en efectiu. En altres casos, els pirates informàtics també poden ser valuososinformació de milions d'usuaris. El pirateig és punible per la llei i pot conduir a un terme de presó. La negació de servei és un pirateig comúprocediment que implica sobrecarregar un servidor amb sol·licituds. Aquests i molts altres hacks poden reduir un lloc web fent tots els esforços de SEOanar a perdre

Conclusió

Perquè totes les activitats en línia funcionin bé, cal que hi hagi un cas de frau a Internetaixí com l'intent de pirateig sotmès a això. Com a resultat, diferents persones tenen motius diferents pel que fa al seu ús a Internet. PerPropietaris del lloc web, és important mantenir-se al corrent dels casos de frau web, que poden atacar el vostre lloc. A més, els pirates informàtics també poden orientar-vos a la tevaels clients i roben una gran quantitat d'informació valuosa. Per exemple, els pirates informàtics poden realitzar un robatori massiu de targetes de crèdit a través de la pesca o el correu brossa.Podeu obtenir informació sobre el frau d'Internet en aquesta guia. També podeu mantenir el lloc web segur i segur del seu ús.

November 28, 2017