Back to Question Center
0

Semalt presenta dades interessants sobre estafes i fraus a Internet

1 answers:

Es poden produir fraus i estafes a Internet en qualsevol moment. Qualsevol usuari d'Internet és una víctima potencial.Per tant, és important comprendre com funcionen els fraus a Internet perquè els usuaris en línia, els desenvolupadors i els propietaris de llocs web puguin protegir els seus beneficisdiners

Alexander Peresunko, el Semalt Gerent d'èxit del client, destaca en aquest article fraus i estafes comuns que es poden trobar tant en línia com fora de línia.

Per començar, el robatori d'identitat indica l'ús de la informació personal d'una altra personacom el número d'assegurança social, la donzella o el nom de la mare per cometre delictes - notebook lease. Els usuaris d'Internet haurien de ser conscients que usant la identitat d'altres personesés altament il·legal com es va declarar el gener de 2010.

En segon lloc, el frau d'identitat fa referència a l'ús de la identitat d'una altra persona (ja siguimort o vivint) o fins i tot utilitzant una identitat falsa per part dels estafadors. Per exemple, l'aplicació d'una targeta de visat en nom d'una persona morta. InternetEls estafadors busquen informació personal, com ara noms d'usuari o contrasenyes, data de naixement, adreça completa, número d'assegurança social i noms completsbanca, informació de targetes de crèdit, serveis en línia i signatures amb intencions de cometre delictes a Internet.

El tercer tipus de frau a Internet afecta les targetes de crèdit i dèbit. La targeta de dèbites produeix un frau a Internet quan un estafador bloqueja la informació de la targeta de la seva tira o codi de barres per duplicar la targeta..Està executat per laús de la màquina "skimming" que explora la part de darrere d'una targeta de crèdit / dèbit i que captura informació important (per exemple, el número de compte i el comptenoms) i sense fer cap contacte amb la targeta. En casos extrems, la mateixa màquina pot llegir el pin d'una targeta en particular.

A continuació, el phishing, també conegut com spoofing de marca, és un frau en línia que comportafabricació de missatges de text, llocs web i correus electrònics per criminals d'Internet per veure com provenen d'un origen legítim. S'utilitzen els missatges arecollint dades confidencials, personals i financeres d'un usuari. Els missatges de text o els correus electrònics de fase es pretenen activar una reacció des d'unusuari d'internet. En aquest sentit, el contingut pot utilitzar un to que requereixi una resposta urgent, emocionant o molestant la informació o l'ús dedeclaracions falses o informació. Els textos de suplantació no solen ser personalitzats.

El frau de tarifes anticipades és una estafa d'Internet que algunes empreses utilitzen en la prestació de préstecsa particulars. Els objectius principals són persones amb mala qualificació creditícia o que no poden optar a préstecs per institucions / bancs. Utilitzen frases com ara"No tens una qualificació creditícia?" o "Teniu un historial de crèdit dolent?" Un cop connectat un usuari d'Internet, els estafadors inicien el procés de frausol·licitant un pressupost sense efectiu per accedir al préstec. Després de rebre els diners, els estafadors desapareixen.

La loteria (o el llançament de premis) es refereix a un frau en línia de comercialització massiva on les víctimesrebre notificacions per correu electrònic, telèfon o missatges que mostrin que han guanyat diners o premis. No obstant això, abans de recollir el premi o efectiu,la víctima està obligada a pagar impostos o una tarifa per avançat. Una vegada que la víctima ha enviat els diners, l'organització desapareix o fins i tot sol·licitamés diners. En aquest sentit, el públic es posa en notícia que les loteries o els premis obtinguts a Canadà no estan subjectes a cap taxa ni impostos.A més, com a mesura de precaució, es recomana als usuaris d'Internet que realitzin un seguiment de les loteries, els sorteigs o el concurs que entren.

November 28, 2017