Back to Question Center
0

Semalt presenta 5 consells de protecció contra malware

1 answers:

Qualsevol que sigui el nom donat als delinqüents en línia, pot ser pirates o pirates informàtics, estan treballant molt dur per als usuaris d'estafes creant un malware nou. Però aquests perills són presentacions antigues emmascarades com a noves. Per tant, la presència de la seguretat adequada i una mica d'atenció a Internet ajudaran a fer front a qualsevol amenaça digital.

Ryan Johnson, director de vendes sènior de Semalt Serveis Digitals, explica sobre formes útils per protegir-se dels atacs de programari maliciós - free great blue slot game.

Abans d'entendre les maneres d'abordar aquests riscos, és prudent identificar quines són aquestes amenaces en primer lloc. Abans de principis de 2000, el primer programari maliciós causava estralls en ordinadors personals i arxius, però des de llavors la motivació central del malware posterior ha estat un benefici. Els delinqüents en línia ara l'utilitzen per accedir al poder de processament d'un ordinador o a la informació bancària de la targeta de crèdit. En els pitjors casos, els criminals poden utilitzar aquesta informació per extorsionar o perjudicar els negocis.

Hi ha alguns exemples de programari maliciós. El programari espia, per exemple, frena l'ordinador mitjançant un seguiment amb finalitats publicitàries. Rootkits, d'altra banda, converteix les PC en el seu amfitrió i l'utilitza per enviar material il·legal o unir-se a atacs en llocs web. Un altre programari maliciós és Scareware. Reprodueix el programari antivirus en nom de l'extorsió. Ransomware també és un autor d'aquestes estafes d'extorsió, però en comptes de replicar un antivirus com Scareware, porta els fitxers per complet i els utilitza com a xips de negociació. Finalment, els keyloggers roben la informació de la targeta de crèdit mitjançant un seguiment detallat de la PC.

Però la pregunta sobre la ment de moltes persones és, com malware envaeix una PC? Les persones poden instal·lar programari maliciós a consciència o sense saber-ho, i en qualsevol cas, només funciona després d'executar-se contínuament sense suprimir-lo ni tancar-lo. Perquè es resolgui i, finalment, es torni activa, els delinqüents en línia han de saber el tipus de falles que han fet els individus per utilitzar aquests mateixos errors per enganyar als que mai no han caigut en la seva trampa.

Una altra qüestió comuna és com acaben les persones la descàrrega de programari maliciós. Alguns d'ells van de la mà d'un programari legítim, així que fer clic a missatges amb fonts que no es troben entre si poden induir la descàrrega d'aquest.

No es tracta de cap mena de tristesa i de desgràcia quan es tracta d'aquest tema delicat..Hi ha maneres de protegir-se d'aquests atacs.

Primer , actualitzeu i protegiu el vostre ordinador personal.

La presència de programari creïble a la vostra PC no significa necessàriament la seva seguretat. Aquest fet també és conegut per les companyies de programari com Microsoft, Adobe i Apple que publiquen desenes d'actualitzacions cada any. Per tant, és recomanable garantir el funcionament continu d'aquestes actualitzacions a les vostres aplicacions per evitar la infecció. A més, la seguretat actualitzada com antivirus, firewall i spyware milloren les possibilitats de combatre virus.

Segon , l'escepticisme dels missatges d'error, els fitxers adjunts i les finestres emergents és important per crear consciència sobre aquest problema.

Els missatges d'error que apareixen quan es tracta de tancar una pàgina són tan molestos. Eviteu fer clic o sortir del programa per complet. En un cas en què el programari ja s'havia iniciat per instal·lar-se, es recomana tancar amb promptitud i iniciar un escaneig de seguretat. Pel que fa als elements emergents que són menys perjudicials ja que estan enfuriant, els navegadors actuals han tractat aquesta dificultat. No obstant això, eviteu fer clic i utilitzar el mateix procediment que fer front als missatges d'error del Windows.

L'obertura de fitxers adjunts de fonts desconegudes o poc fidedignes és poc acurat, però si la curiositat aclapara el motiu, es recomana descarregar-lo en un disc dur i escanejar-lo amb una seguretat d'Internet actualitzada abans d'obrir-lo.

Tercer , sempre informeu el programari de correu en cas que es detecti un correu brossa.

A més, interrompre la propagació de correu brossa a través d'amics a Facebook informant-los d'aquest desafortunat comportament o simplement acabar amb la seva amistat a Facebook.

Quarta , en instal·lar un nou programari, assegureu-vos de fer-ne una investigació exhaustiva.

Aquesta instal·lació es podria fer a través de Google o consultar amb un expert en tecnologia de la informació. La instal·lació de programari sense aquestes precaucions és comparable amb la invitació de programari maliciós.

Finalment , la precaució sobre tota la resta és el camí a seguir.

Actuar com ho faria en situacions de vida normals on predomina el sentit comú és el mateix que s'hauria de treballar quan es tracta d'Internet, ja que al navegar, descarregar i instal·lar qualsevol element marcat com a "gratuït" des d'Internet sense protecció de navegació, acabarà perjudicant una PC i la vida.

En conclusió, el programari maliciós resulta en pèrdua de dades, contingut, temps i diners.

November 28, 2017