Back to Question Center
0

Semalt: petites empreses com a objectiu preferit dels delinqüents cibernètics

1 answers:

Les coses eren habituals a MNH Platinum, una empresa que tracta de lloguer de vehicles. Poceren conscients que només un clic d'un enllaç de correu electrònic era probable que posés el negoci en perill.

A principis de l'any passat, una empresa amb seu a Blackburn va aconseguir els seus 12, 0000 fitxers ubicats a la companyiaXarxa encriptada. Posteriorment, els criminals van exigir un rescat per un valor de 3.000 lliures per a desxifrar els fitxers.

Amb tots els intents d'eliminar el virus sense perdre dades importants resulta impossible,l'organització no tenia més remei que pagar - baumwoll fleece bio. El director gerent de la companyia, Mark Hindle, va declarar que no estaven preparatsper l'atac cibernètic a causa de l'abandonament de la implicació que un atac semblant podria tenir en l'empresa.

Aquest cas no és aïllat i els professionals advierten que són petites empresesmés propensos a l'amenaça del ciberataque ja que en la majoria dels casos no estan preparats.

Andrew Dyhan, el gerent d'èxit de clients de Semalt Serveis Digitals, analitza les maneres en què els criminals cibernètics ataquen a petites empreses.

Històricament, les petites i mitjanes empreses (PIME) no són l'objectiu comú de la delinqüència cibernèticaperò el 2015, Toni Allen, argumenta que les coses van canviar dràsticament. Segons una enquesta realitzada pel govern sobre les violacions de la seguretat,El 75 per cent de les petites empreses va informar la possibilitat d'un atac el 2012 i les tendències van augmentar el 2013 i el 2014..

Les estadístiques de Symantec, una empresa dedicada a la seguretat cibernètica, indiquen que més de la meitat deEls atacs de pesca de llança duts a terme per correu electrònic el 2012 es van oposar a petites empreses.

El nou reglament europeu fa que el tema de la seguretat cibernètica per a les PIME sigui més críticja que tenen l'objectiu de salvaguardar les dades dels clients. La regulació desenvolupada recentment arribarà a jugar el 2018 i podria donar lloc a resultatsl'organització multa el 4 per cent dels seus ingressos anuals o els 20 milions d'euros el que sigui més gran per permetre que les violacions de seguretat interfereixinamb les dades del client.

Els criminals perceben a les PIME com a objectius més suaus, en la majoria dels casos, són canals per a un gran premi.

La campanya Cyber ​​Streetwise, una iniciativa dirigida per Home Office destaca el següentcom les principals amenaces cibernètiques contra les pimes:

Atac de pirateig

L'atac es produeix quan els criminals accedeixen a la xarxa d'una organització optimitzant-launa susceptibilitat no marcada dins de l'aplicació, facilitant-los l'accés a les dades de l'empresa.

Ransomware

Succeeix quan una part d'aplicació maliciosa en la majoria dels casos s'ha rebut mitjançant un phishingEl correu electrònic bloqueja la informació de la xarxa de l'organització. Posteriorment, els criminals demanen un rescat en el rang de £ 500 - £ 1,000 aaprofiteu la clau de desxifratge.

Error humà

En la majoria dels casos, les persones són el vincle més propens a una cadena de seguretat determinada, i una importantuna part de les infraccions a la informació són com a conseqüència de que les dades es perdin o es divulguin a un individu equivocat. Fins i tot els atacs ordinarisPot tenir impactes significatius en situacions en què intervé la PII crítica.

Atac de denegació de servei

Quan una organització té un gran volum d'informació en els seus servidors a través d'uncanal maliciós. Aquest tipus d'atacs es poden executar fàcilment amb una inversió mínima.

frau del CEO

Es produeix quan un atacant suplanta a un individu sènior amb l'empresa o béfalsificar o piratejar el seu compte de correu electrònic i obliga a una persona amb autoritat financera a executar un pagament.

November 28, 2017