Back to Question Center
0

Semalt ofereix una valuosa estratègia com protegir-se dels estafadors

1 answers:

Els estafadors estan canviant constantment el tacte a mesura que busquen fer-se càrrec de les seves dades personalso diners. Per mantenir-se al capdavant d'aquests personatges ombrívols, heu de protegir-vos comprenent el mode de funcionament i l'ús de laconsells estipulats per Ryan Johnson, director de vendes sènior de Semalt :

Els estafadors s'adrecen a tothom

Si creieu que no és probable que es deixi d'estafar, torna a pensar. Els estafadors ho fanno discriminar, i no necessàriament es dirigeixen a persones ingenuoses. Més aviat, apunten a persones de tots els ingressos, nivells d'educació, curses,i edats. Per tant, abans de pensar que ets massa intel·ligent per ser víctima de les tàctiques d'estafador, només recorda que tothom és vulnerableestafadors.

Per què els estafadors són tan exitosos? Simple - arizona certified appraisal group. Aquests personatges ombrívols han dominatl'art d'explotar la generositat, les necessitats, la compassió o el respecte al seu avantatge.

Protegint-se dels estafadors

Ara que sabeu que qualsevol pot caure per una estafa, la millor manera de protegir-sede ser víctima és tractant a desconeguts com a sospitosos. Cada vegada que realitzeu transaccions amb desconeguts, ja sigui en persona, per telèfono en un lloc social, no deixeu de mirar cap comportament sospitós.

La majoria de la gent es dóna compte massa tard que no hagin estat víctimes d'una estafasi haguessin fet la diligència deguda quan es tractés d'un desconegut. Una manera senzilla d'esmagar un estafador és realitzar una cerca a Googlefotos o informació sobre persones que han tractat la vostra persona abans d'intentar participar amb ell o ella.

Document

Encara que els documents falsos no sempre són fàcils d'identificar, sempre hi ha algunssenyals d'advertència que us poden dir que esteu tractant amb un estafador. Els signes informatius d'un document fals són:

  • Mala gramàtica o ortografia
  • L'ús de massa llengua oficial
  • Salutacions genèriques en comptes de salutacions personalitzades
  • Noms d'empreses o empreses que no existeixen

Correu electrònic

Els infractors poden configurar fàcilment un correu electrònic amb aspecte oficial amb un logotipd'una empresa real i respectable. Els estafadors saben que és probable que deixeu la guàrdia avall quan rebeu un correu electrònic amb un logotip d'acompanyia coneguda. Per evitar l'estafat, sempre pregunteu si ha contactat amb l'empresa o si esperava un correu electrònicdes d'aquest negoci abans d'obrir cap fitxer adjunt.

Perfil fals

Si esteu en un lloc de cites, hi ha coses que poden servir com a indicadors vermells quanmirant un perfil de cites. Aquests són interessos, fotos falses trobades en línia i habilitats lingüístiques.

Estafes de seguiment

Els infractors rares vegades obtenen prou. En la seva avarícia, segueixen tornant per més.A continuació us indiquem com podeu identificar una estafa de seguiment:

  • Un metge que demana que us informeu que l'estafador requereix assistència urgentja que les seves vides estan en perill.
  • Convocatòria o correspondència d'agents de policia que afirmen que volenl'ajudarà a investigar la seva estafa. Aquí, els estafadors probablement prometen que poden recuperar els diners per una tarifa. Sempre teniu en compteque els responsables de la llei no cobren cap taxa per oferir els seus serveis.
  • Una dona que us crida a rescatar-la de l'estafador però necessita diners per fer-la escapar.

L'anterior són algunes de les tàctiques que utilitzen els estafadors en un intent d'extorsionar dinersvostè. Per ajudar-vos a no caure en una estafa, heu d'estar al tant de les noves tècniques i trucs que usen els estafadors per obtenir diners de les persones.A més, cal confiar en els instints, especialment quan l'acord és massa bo.

November 28, 2017