Back to Question Center
0

Semalt ofereix solucions antispam per a comentaris en WordPress

1 answers:

Obtenir molts lectors al vostre blog o lloc web és el somni de qualsevol blogger. Tanmateix, podeu experimentar molts comentaris de correu brossa al vostre bloc de WordPress. Hi ha diversos mètodes i eines que podeu utilitzar per combatre el correu brossa a WordPress.

A continuació es detallen algunes d'aquestes eines especificades per l'expert líder de Semalt , Oliver King.

1 - kraichgau laufenn. Activeu Akismet

Aquesta eina és un complement de WordPress que ve quan ja està preinstal·lat. Per a qualsevol persona que utilitzi WordPress, no cal que descarregueu aquest complement. Ja és pràctic al panell, tot el que heu de fer és activar-lo. Després de l'activació, obtindreu una clau d'API que podeu utilitzar en molts aspectes del bloc. El connector d'Akismet escaneja tots els comentaris al vostre bloc i filtra els que semblen spam. En altres ocasions, els comentaris habituals es poden obtenir al filtre de correu brossa. Pot ser crucial per passar sempre pels comentaris de correu brossa per veure si hi pot haver un correu electrònic important.

2. Habilita la protecció Honeypot

Es pot bloquejar els robots d'spam utilitzant aquesta tècnica. Es tracta de complicar els robots de correu brossa per identificar-se. En primer lloc, necessiteu instal·lar el WP Spam Fighter. A partir d'aquí, heu d'activar aquest connector..Al menú de configuració, hi ha una opció per habilitar la protecció Honeypot. Aquesta opció inclou una forma oculta a l'àrea de comentaris que només es pot veure als robots. A mesura que els robots de correu brossa omplen tots els camps en blanc, es pot exposar prèviament.

3. No utilitzeu enllaços "segueix el comentari"

De vegades, els propietaris de llocs web utilitzen enllaços "sense comentaris" per fer que el lloc tingui molt de trànsit. Com a resultat, aquesta oportunitat atrau molts comentaris de correu brossa que augmenten el correu brossa en els comentaris. En alguns casos, les eines per detectar correu brossa poden no trobar aquest contingut, cosa que deixa pitjor la situació. Alguns usuaris creïbles també poden trobar comentaris a les publicacions del seu blog. Aquests enllaços es poden enllaçar per formar els comentaris de correu brossa. També hi ha alguns connectors que poden compartir el suc de l'enllaç mitjançant els comentaris. Quan no utilitzeu els connectors que comparteixen aquest contingut, podeu evitar moltes ocasions dels comentaris de correu brossa.

4. Usant la verificació Captcha

WordPress té un connector WP-reCAPTCHA. Aquest complement és una característica que requereix una per habilitar-la a la secció de comentaris. Captchas utilitza alguns trucs que requereixen una tasca d'intel·ligència humana (HIT), com fer clic a les imatges amb una certa norma. Les captures tenen la capacitat de distingir un humà real des d'un bot d'ordinador. Aquestes eines fan que els usuaris puguin enviar comentaris molt difícils. Podeu bloquejar els robots d'spam fent servir reCAPTCHA perquè és ràpid i eficaç en bloquejar els seus comentaris.

Conclusió

El correu brossa pot ser agitat i sovint, fa que la gent es perdi a causa de criminals cibernètics amb algunes intencions malignes. En algunes situacions, els atacs amb correu brossa reeixits també poden exposar un panell d'administració de llocs web a un grup d'hackers que poden fer qualsevol cosa per satisfer les seves necessitats. Aquesta vulnerabilitat pot ser un dels mètodes que un lloc pot perdre tot. Podeu detectar i evitar el correu brossa utilitzant les eines anteriors. Pel que fa als mètodes, ignorar els missatges de correu brossa us pot ajudar a estalviar molt. Es pot eliminar l'URL del lloc web del botó d'spam i aconseguir nombroses tasques relacionades amb els comentaris de correu brossa.

November 28, 2017