Back to Question Center
0

Semalt no et voldrà plorar! 4 consells importants per protegir el vostre sistema des de Ransomware

1 answers:

El món s'enfronta avui a un seriós ransomware que està causant molts danys financers als sistemes operatius de Windows. El virus conegut com WannaCry està associat amb infeccions de 75.000 PC a tot el món - attrezzature giochi parco. Manté l'objectiu de rescat de les víctimes mitjançant l'encriptació asimètrica. Els atacants generen claus úniques que només es posen a disposició després de la liquidació de les demandes.

La notícia sobre seguretat cibernètica indica que és possible aconseguir les dades digitals d'aquest ransomware destructiu, però l'expert líder de Semalt , Oliver King, especifica alguns passos per evitar estafadors.

1. Estigueu atent

WanaCry, igual que molts ransomware, penetra en el sistema d'usuaris, així com a través de l'atac de pessic "spray-n-pray" per trobar el seu camí en el sistema informàtic. El mecanisme 'spray-n-pray' implica l'accés maliciós del ransomware als missatges de correu brossa. El clic de les URL mostrades permet que ransomware espera penetrar i victimitzar l'ordinador.

Les amenaces que planteja ransomware són enormes i creixen dia a dia. Els individus i les organitzacions que utilitzen Internet necessiten estar a la vista..Els enllaços i els fitxers descarregats poden contenir programari maliciós perillós com WannaCry ransomware.

2. Còpia de seguretat del contingut

La còpia de seguretat protegeix la informació de l'ransomware en ordinadors. Emmagatzemar el contingut en diversos dispositius d'emmagatzematge pot causar danys a la informació del malware infecciós. L'elecció dels dispositius d'emmagatzematge que s'han d'utilitzar per fer una còpia de seguretat ha de tenir en compte la seguretat dels atacs per virus, ja que l'emmagatzematge en el núvol sol ser vulnerable.

3. No pagueu la recuperació

Ransomware no és fiable per a les negociacions. El pagament del rescat als pirates informàtics augmenta la possibilitat de tornar a atacar la propera vegada, o és possible que no publiquin les dades fins i tot després de la liquidació del pagament. Ransomware pot tornar per obtenir més valors de rescat si la víctima dóna resposta a la demanda.

4. Instal·leu el programari antivirus

El programari antivirus ajuda a escanejar el programari maliciós per netejar i netejar el sistema i protegir-lo dels atacs de ransomware. Mentre que el programari de seguretat paga proporciona protecció en temps real a l'ordinador, una versió de prova és útil quan només necessita un mecanisme per netejar el sistema que té infecció ransomware. Tanmateix, una versió de pagament pot facilitar el seguiment i l'eliminació del malware fins i tot sense la intervenció de l'usuari.

Un grup d'hackers conegut com Shadow Brokers va donar a conèixer informació sobre el ransomware. Segons la seva comunicació, WannaCry també conegut com Wcry o Wanna té una relació amb l'exploit zero de l'Agència de Seguretat Nacional. Ha adoptat la capacitat multilingüe per atacar diversos materials ubicats en molts països diferents a Espanya, Regne Unit i Alemanya on ataca instal·lacions públiques com l'hospital, els bancs i les bases de dades de telecomunicacions que exigeixen rescats entre $ 300 i $ 600. Aneu amb compte.

November 28, 2017