Back to Question Center
0

Semalt: La manera més fàcil d'optimitzar imatges per a SEO

1 answers:

Per a persones que operen empreses de comerç electrònic, les tècniques d'optimització d'imatges poden millorar el màrqueting digital i la presència en línia. L'optimització d'imatges ajuda a augmentar el temps de resposta d'un lloc web i a millorar l'aparença UX del vostre lloc web. En molts casos, les imatges funcionen com a contingut i tenen la possibilitat de classificar-se en resultats d'imatges del motor de cerca . En aquesta guia de Frank Abagnale, el Gestor d'Èxit del Client de Semalt , trobaràs diferents formats d'imatge, així com formes d'optimitzar imatges per a SEO - wordpress backup completo.

Utilitzeu un nom de fitxer que contingui paraules clau

Una de les tècniques bàsiques de màrqueting a Internet és la cerca de paraules clau. La majoria d'imatges vénen en noms que representen alguns codis o dates. És necessari incloure paraules clau senzilles a l'hora de nomenar un fitxer d'imatge al vostre lloc web. Mitjançant l'ús de paraules clau competitives, el vostre lloc web apareix a la majoria de SERPs de paraules clau del nínxol triat. A més, les imatges augmenten l'aparença d'un lloc als cercadors, fent que la interacció UX i el client sigui millor que abans .

Optimitzar imatge Alt Etiquetes

"Etiquetes d'alt" són una entrada de text que serveix com a alternativa a la imatge. Quan un lloc web no carrega de manera eficient una imatge, crea una etiqueta alt. Quan un lloc web fa una imatge de manera eficient, és possible que un visitant vegi l'alternativa de text si flueix el punter del ratolí molt al lloc. Aquesta característica també contribueix al rendiment de SEO del vostre lloc web..Els exitosos llocs web de comerç electrònic tenen una manera correcta de mantenir la seva posició en els SERP. També podeu incloure algunes paraules clau a l'Alt Text de les imatges per classificar-les a la cerca d'imatges del motor de cerca .

Utilitzeu imatges d'una petita mida d'arxiu

La capacitat de resposta d'un lloc web pot canviar significativament amb la inclusió de petites fotos. La velocitat mitjana de càrrega d'un lloc ha de ser d'entre 3 a 5 segons. La posada en massa de grans mags pot reduir la capacitat de resposta d'un lloc web. D'altra banda, la majoria d'usuaris d'Internet tenen una llarga atenció durant la visualització d'una pàgina. Pot perdre un client potencial a causa dels retards d'un lloc en la càrrega a temps.

L'optimització de la imatge efectiva implica la selecció d'una imatge de la mida del fitxer més baix, mentre es presta atenció al temps i la velocitat de càrrega.

Utilitza imatges decoratives amb moderació

De vegades, un disseny de lloc web pot triar un UX que utilitza nombroses funcions decoratives. Per exemple, un lloc web pot contenir imatges en els logotips i els botons. De vegades, aquestes imatges poden arribar a ser massa, reduint les velocitats de càrrega del vostre lloc web. Sempre és fonamental triar una plantilla de lloc web que minimitzi totes les fotos i aspectes decoratius del lloc web .

Feu tirs d'angle múltiple per a un producte

La majoria de compradors en línia tendeixen a mirar altres imatges del mateix producte. És fonamental estructurar les dimensions de la imatge del vostre producte i fer molts angles informatius. Per exemple, diguem que esteu optimitzant la imatge d'un lloc web per a un cotxe. És imprescindible incloure imatges de les vies laterals, posteriors, posteriors, així com l'interior del vehicle. Tenir moltes imatges augmenta la confiança i la venda d'un visitant.

November 29, 2017