Back to Question Center
0

Semalt Insight sobre l'avaluació del màrqueting de continguts

1 answers:

Les estratègies de màrqueting sempre són necessàries. Quantes vegades hem sentit "SEO està mort?" Milers de vegades. No obstant això, el desenvolupament de SEO no està acabat, sinó que es transforma en una cosa diferent.

Actualment, SEO està associat indissolublement amb el màrqueting de contingut - private ssl certificates. Si ho fa bé, aquest hauria de ser el cas. El màrqueting de contingut ha aconseguit construir la seva marca com una de les importants en el màrqueting web. Si podeu agitar el vostre contingut de màrqueting amb materials personalitzats, rellevants i valuosos, obtindreu premis en forma de trànsit elevat, valor de marca i, en definitiva, enormes rendiments de la inversió.

Nik Chaykovskiy, el gerent d'èxit de clients de Semalt , explica com treure el màxim profit de l'estratègia de màrqueting de contingut per al vostre negoci.

Com determinar si està saltant beneficis?

Al final, els grans impactes i l'augment del trànsit resulten en un augment de les taxes de conversió de públic, la qual cosa genera importants marges de beneficis..Aquest és l'objectiu final. Això el converteix en valuós.

Però quan ens centrem més enllà dels paràmetres de la superfície, els factors que són realment essencials no es poden tenir en compte. En altres termes, com podeu avaluar el màrqueting de contingut i associar-lo a la inversió?

Simplificació de mètriques

Al mesurar-vos el ROI del màrqueting del continent, heu de preguntar-vos quins són els vostres objectius empresarials i què esperen assolir a través de la campanya. La vostra resposta a això us informarà les mètriques a què us prestareu atenció. Alguns d'aquesta informació poden ser fàcils de capturar; altra informació pot ser complicada i oferir una visió completa del rendiment del contingut.

Pel que fa al màrqueting de contingut, aquí teniu algunes de les mètriques que haureu de tenir en compte:

  • Cost de producció

Estigueu interessats en la implicació de les despeses de comercialització del vostre negoci.

  • Cost de la distribució

Feu un seguiment del que està gastant en difondre el vostre contingut.

  • Augment dels ingressos

L'augment dels beneficis és la base sobre la qual valora la sostenibilitat de la vostra intervenció en màrqueting de contingut.

  • Desplaça la profunditat i el temps dedicat a la pàgina web

La determinació d'aquests dos paràmetres dóna una visió sobre si el vostre públic està llegint el vostre contingut.

Com costaria comparar amb Google Adwords?

Heu de poder justificar el capital que invertiu en el màrqueting de contingut tenint en compte el cost de l'anunci fet a través de Google Adwords.

A més d'això, tingueu en compte que el contingut s'ha de completar amb les paraules clau que us proporcionen la major quantitat de clients potencials.

Correlació entre el temps de compra i el primer contacte

Determinant quant de temps triguen els clients potencials a fer una compra des de l'instant en què visualitzen el vostre contingut ofereix una visió de l'eficàcia de l'estratègia de màrqueting.

Potencial viral

La determinació d'aquest ajuden a tenir una visió sobre el material que millor ven a les xarxes socials.

Grau d'interacció de l'audiència

Heu de considerar el nombre d'accions, tweets, clics i baixades, ja que mostren l'èxit de les vostres intervencions de màrqueting.

Lectura del temps

Heu de fer un seguiment del període transcorregut pel vostre públic llegint un material concret.

Tarifes de lleialtat

La determinació del contingut que atrau l'audiència de tornada parla de volum en les vostres estratègies de màrqueting.

Longevitat del contingut

Heu de determinar la vida útil del vostre material a través de subscripcions, visualitzacions i comentaris.

I per descomptat, consideri el compromís de l'audiència i les accions socials com a mètriques típiques de les xarxes socials. Les mètriques abans esmentades són vitals per determinar el trànsit, el brunzit i l'impacte del contingut.

November 28, 2017