Back to Question Center
0

Semalt: informació sobre el frau informàtic i Internet

1 answers:

Els ordinadors proporcionen una avinguda per als cyber bullies per atacar la majoria dels llocs web. La majoria dels llocs web de comerç electrònic i les estratègies en línia inclouen coses com ara el desenvolupament web i l'optimització de motor de cerca (SEO). La idea que els pirates informàtics sorprenen i roben informació valuosa no fan clic a la nostra ment - sql dashboard. En conseqüència, la majoria dels llocs web de comerç electrònic, així com alguns blocs, estan subjectes als pirates informàtics. Els casos de frau a Internet com el robatori d'identitat, les estafes de targetes de crèdit i el blanqueig de diners es produeixen en virtut de la facilitació de les tècniques d'spamming i hacking.

El frau informàtic té lleis en el cos de l'estàtua, que regeixen l'ús de les computadores i Internet com a recurs. Els casos de frau a Internet tenen lleis que els regulen, i els culpables poden fer front a una condemna per qualsevol acte il·legal a la web. La Llei de frau i abús d'ordinadors (CFAA) veu el frau a Internet com qualsevol autorització brutal d'un sistema informàtic o excedeix l'autorització, que s'aplica a un usuari o un sistema basat en web. Aquestes situacions es refereixen a una computadora com qualsevol PC, que està afectant comandaments interestatals o estrangers.

Lisa Mitchell, la Semalt Customer Success Manager, presenta alguns dels fraus informàtics en acció:

  • Les famoses estafes nigerianes. És possible que hagueu trobat aquests correus electrònics regulars provinents d'un ric "príncep nigerià" brut. La majoria d'aquests estafadors massius tendeixen a argumentar que tenen molts diners en algun lloc però necessiten una petita quantitat per accedir-hi. En prometre una participació generosa, us atrauen a donar diners en efectiu, i això sol ser el final de la història. El processament d'aquests fraus a Internet sota els 18 anys d'edat..S.C. § 1028 Frau i activitat relacionada en connexió amb documents d'identificació, característiques d'autenticació i informació.
  • L'accés brut de la informació de l'ordinador d'una persona sense el seu consentiment. En la majoria dels casos, el robatori d'identitat comença d'aquesta manera des d'una configuració domèstica. Els hackers poden utilitzar aquest mètode per recollir nombroses targetes d'identitat, SSN, així com altres documents rellevants com ara el permís de conduir.
  • Spamming clients a través de correus electrònics. Els correus electrònics que contenen correu brossa tenen motius darrers, com ara el phishing, així com l'ús de virus per arribar a l'ordinador de la víctima. Per exemple, es pot incloure troians en un fitxer adjunt de correu electrònic, que pot executar algunes de les tasques massives de spam.
  • Enviant programes maliciosos o no desitjats, que poden executar algunes execucions a la PC objectiu. En la majoria dels casos, hi ha diferents maneres a través dels quals aquests virus ataquen a una computadora víctima. La intenció darrere de la majoria d'hacks no està clara. La Llei de Frau i Abús de Computadors (CFAA) considera que aquests actes són fraus a Internet i poden condemnar a algú segons 17 EUA. § 506 Infracció del copyright - delictes criminals.

Conclusió

Tots els comerç electrònic o transacció en línia poden estar subjectes a fraus a Internet. Els propietaris de llocs web de comerç electrònic perden molts diners en efectiu per als estafadors que pirateen molts llocs web i us porten informació valuosa. Amb els casos de robatori d'identitat en curs, hi ha més casos de frau a Internet que mai. Les eines que utilitzen els pirates informàtics per piratejar la majoria dels llocs web es mantenen millor a mesura que avança l'era d'Internet. Alguns casos de frau a Internet i possibles maneres de corregir-los estan en aquesta guia. Podeu aprendre de diferents maneres com la Llei contra el frau i l'abús de la computadora (CFAA) tracta de criminals cibernètics com els pirates informàtics i com resoldre alguns d'aquests casos.

November 28, 2017