Back to Question Center
0

Semalt: Fraus en línia explicats

1 answers:

El frau a Internet és avui una de les pèrdues més importants de diners en línia. La taxa deLa freqüència en línia a causa de les estafes és a un ritme alarmant. Els Estats Units van registrar pèrdues que van arribar als més de 525 milions de dòlars, una mitjana de 1.813 $ per cadavíctima segons National White Collar Crime Center. El frau a Internet als Estats Units representava prop del 90 per cent del totalfrau en línia al món - good things to buy with 200 dollars. És una amenaça que requereix atenció molt urgent.

Els departaments de policia que treballen en la cibercriminació a tot el món inverteixen en mecanismescombatre el frau a Internet, i és aconsellable que les víctimes informin qualsevol tipus de frau monetari o de qualsevol tipus que passi en línia. Malgrat això,els usuaris d'Internet poden seguir vigilant llegint articles sobre frau a Internet, com ara el bloc de seguretat de seguretat entre altres materials. Hi hadiverses opcions d'informes sobre el frau a Internet, així com la Comissió Federal de Comerç (FTC) com una de les organitzacions més confiablesper al treball.

Els passos seguits per denunciar frau a Internet estan disponibles en línia, però primer aquí hi haAlgunes formes habituals, de l'expert líder de Semalt ,Jason Adler, utilitzat pels estafadors en línia.

Estafa de negocis

Hi ha molts anuncis en línia que atrauen la gent a unir-se a grups. NegocisLes estafes desenvolupades per fraus a Internet reclamen grans sumes de diners participant i fent petits llocs de treball en línia, però requereix signatura i enviamentdiners per a membresía, formació, taxes o adquisició d'un article. Al final, resulta ser un malson. Ves amb compte.

Robatori d'identitat

El 2004, el robatori d'identitat es va registrar a la reclamació superior del consumidor als Estats UnitsEstats. Els perills d'aquest frau a Internet són tan greus que poden provocar la pèrdua total de tots els diners en el compte bancari de les víctimes. En aquestcas, els estafadors disfressen la seva identitat per accedir als comptes de crèdit de les víctimes. Les víctimes haurien de notificar als seus bancs, a l'oficina de crèdit o al bancinforme immediatament a la policia.

Estafa de la base de dades web

Informació personal com ara el permís de conduir i el passaport utilitzat pels hospitals,els bancs i les organitzacions governamentals poden ser freqüentment accessibles pels estafadors i publicats a Internet. La informació arriba en líniaestafadors per abús i recollida de cirera. Els fraus a Internet que impliquen la pirateria de base de dades s'han de notificar als motors de cerca com Google, Yahoo,i Bing per a la seva eliminació.

Imposter Scam

El frau a Internet pot ser en forma de correu electrònic demanant ajuda monetària. ElEls estafadors falsifiquen el compte de correu electrònic de l'amiga de la víctima i demanen assistència financera a través de Western Union. Hi ha diversos consells aPCMag per evitar aquesta forma de frau a Internet.

Estafa romàntica

El frau a Internet pot venir en forma de fantasia. També conegut com catfishing,L'estafa de romanç implica una persona que afirma estar enamorada de la víctima. El defraudador atrau a la víctima a enviar-los diners per viatjar o mèdicdespeses No envieu regals a persones que no coneixeu.

Transaccions al consumidor amb empreses estrangeres

La Xarxa Internacional de Protecció al Consumidor i d'Aplicació del Consumidor té un sistemaque analitza el frau a Internet que implica el pagament de proveïdors en línia que no ofereixen productes. En cas que l'ordre en línia no arribiel comprador, cal informar l'incident de l'assistència.

Frau d'inversió a Internet

El correu brossa pot provocar una estafa. Consulteu la Comissió de Valors i Intercanviquan es caigui víctima d'una estafa de correu brossa.

November 28, 2017