Back to Question Center
0

Semalt Fornisce Instruzioni Su Come Affrontare Recensioni Negative

1 answers:

Obtenir una o dues revisions incorrectes no hauria de deletrear el desastre per a la vostra empresa. Tanmateix, com ho maneges pot fer una gran diferència: fes-ho descuidat, i es converteix en un problema que no desapareix. Si estàs executant una gran empresa, naturalment tindreu moltes revisions perjudicials, i no faran mal, però a vosaltres, si teniu una petita empresa. Podria embrutar la vostra reputació.

Amb una dotzena de llocs web de ressenyes que permeten als usuaris donar els seus dos centaus de dòlar, no és sorprenent que algunes revisions defectuoses es trobin a la primera pàgina de Google. Per saber què s'ha dit sobre el vostre negoci a Yelp, a TripAdvisor, a FourSquare i a altres llocs de revisió, feu servir Google Alert per obtenir notificacions sobre qualsevol menció. La Menció Social també us manté al bucle de les publicacions de les xarxes socials. Funciona com Google Alert.

Aquí hi ha sis consells útils, impartits per Oliver King, el Semalt Customer Success Manager, al tractar amb comentaris malament dels clients.

1. No ignoreu el problema

Tot i que una mala revisió no hauria de ser motiu de preocupació, si les revisions errònies segueixen acumulant-se sense resposta del vostre costat, aquesta és una pràctica molt dolenta. Els clients potencials que visiten el vostre perfil no poden deixar de preguntar-se si realment tenen el seu interès en el cor o si només reben diners. És bo si poden sentir els dos costats de la història: el del client descontent i el vostre. Per descomptat, hi ha casos excepcionals que pot ignorar la revisió, com quan una persona publica revisions inadequades o quan és evident que la persona que escriu la revisió no està ben pensada.

2. Oferiu una solució

Un simple perdó pot remeiar la situació de vegades. De totes maneres, realment haureu de fer alguna cosa per evitar-ne una repetició..D'aquesta manera, convertiràs una crisi potencial en una estratègia guanyadora. Menja un pastís humil i demana disculpes. Si el client és ferm, en aquest cas, intenteu trobar un enfocament individual per a ell o ella. Si els vostres clients us escolten, oferiu descompte o regaleu de bona fe.

3. Aprendre de l'experiència

Una de les tasques més atractives i que consumeix molt de temps com a empresari únic és la investigació de mercat. Afortunadament per a tu, les ressenyes dels clients són una benedicció disfressada. Fan la meitat de la feina per vosaltres. Una bona revisió indica que estàs en camí. Un negatiu assenyala el que necessita el to millorat. Per exemple, el vostre enviament triga a arribar al client, llavors heu de considerar treballar amb una altra empresa d'enviament.

4. No entreu arguments

Aquest és un error que no es pot permetre. Obtenir arguments no soluciona el problema. Al contrari, alimenta el foc i dóna una imatge negativa a la vostra marca.

5. Mai compreu bones crítiques

A valor nominal, el pagament de bones crítiques sembla una bona idea. No obstant això, no comenteu aquests actes. Com reaccionarà el món quan descobreixen que utilitzava tàctiques infal·libles? Aquest seria el final del vostre negoci.

6. Familiaritzeu-vos amb el sistema

Conegui com funciona el lloc web de Yelp, TripAdvisor i d'altres usuaris. Poden oferir la possibilitat d'eliminar comentaris negatius si hi ha una bona raó per fer-ho. El maneig de comentaris incorrectes sempre els posa al lloc, però si el gestioneu com un professional, la vostra marca seguirà creixent Source .

November 28, 2017