Back to Question Center
0

Semalt explica com treure el màxim profit de la integració de SEO i de màrqueting per correu electrònic

1 answers:

El màrqueting per correu electrònic és un canal rendible per expandir la consciència de la marca,i construir una millor relació amb els clients a través de la creació de continguts atractius, útils o divertits. Quan penseuque SEO només és important per al rànquing del lloc web a la pàgina de resultats, sembla que és més complex i divers.

Artem Abgarian, el gerent d'èxit de clients de Semalt Digital Services explica la connexió entre màrqueting per correu electrònic i SEO i comparteix els consells sobre com integrar-los de manera efectiva.

Optimització de màrqueting per correu electrònic

Els proveïdors de serveis de correu electrònic ofereixen adreces IP i monitorització d'activitats.El compliment de la llei CAN-SPAM augmenta la credibilitat del lloc amb els ISP. El no compliment es tradueix en menors taxes de lliurament o llista negra.Alguns lectors opten per llegir els seus missatges en forma de text, de manera que és prudent tenir una versió de text per al correu electrònic HTML. Avançant progressivamentels missatges promocionals en comparació amb començar amb ells redueixen les possibilitats de "optar" .

El contingut ha de tenir un enllaç directe a la pàgina de destinació, que té elinformació sobre un producte, serveis i promocions, i opera paraules clau orientades. Personalització del contingut per incloure temes específicsd'interès augmenta la probabilitat de veure i participar. Quan es tracta d'un públic objectiu més gran, segmentar-lo utilitzant dades demogràfiques,Els interessos o les preferències són importants ja que redueixen els percentatges de rebots. SEO impulsa el trànsit als llocs que tenen taules de registre visibles, així us ajudencréixer la llista. Finalment, incloent enllaços de xarxes socials en missatges, els organismes involucren visitants i destinataris en qualsevol promoció..

Integració de SEO i màrqueting per correu electrònic

Les maneres senzilles d'optimitzar el disseny de la plantilla inclouen:

  • Les millors pràctiques de SEO, com optimitzar títols, títols,línies d'assumpte, còpia corporal i textos d'ancoratge que enllacen amb pàgines específiques del lloc. Les imatges no poden excedir els 600 píxels com la majoriaEls lectors només previsualitzen els textos amb les imatges desactivades. Les etiquetes de text alt en imatges permeten als usuaris de text només comprendre el tema.La funcionalitat "Veure en el navegador" hauria d'aparèixer en el disseny de la plantilla en cas que els lectors tinguin problemes per llegir el correu electrònic.
  • Les etiquetes canòniques s'apliquen quan es vol utilitzar els arxiusblocs o butlletins de notícies al lloc web al qual els cercadors tenen accés. Expliquen al cercador que tracti la pàgina com l'URL preferit,i que tot el contingut tornarà a fer-ho.
  • E-Newsletter Archive és una biblioteca de tots els butlletins publicatsamb tots els temes rellevants. Tots els títols estan optimitzats a la convenció de noms utilitzant paraules clau i enllaços individuals a cada butlletí informatiu.
  • Mobile Marketing requereix plantilles per adaptar-se a pantalles mòbilsamb dissenys sensibles que s'ajusten al navegador mòbil específic.
  • Les línies de l'assignatura ajuden els lectors a comprendre el contingut del correu electrònic abansfins i tot obrir-lo. No haurien de tenir molt a veure amb SEO i han d'interessar el destinatari.
  • Correu electrònic de vídeo. Els vídeos incrustats com a crida a l'acció ajuden els lectorsAprèn més i ajuda amb la conversió.
  • Seguiment de campanyes amb Google Analytics.

Els correus electrònics no limiten el contingut sempre que compleixin el CAN-SPAMels requisits i mantenir-los senzills i curts. Tingueu en compte que els dissenyeu segons el públic objectiu amb el SEO en ment. Amb elLes millores futures a Google, la captura de correu electrònic tindrà importància per a les empreses ja que els usuaris no hauran de visitar el lloc web per tenirles seves activitats van capturar Source .

November 27, 2017