Back to Question Center
0

Semalt explica com tractar el Google Analytics Spam

1 answers:

En els últims anys, la seguretat de llocs web ha estat una gran preocupació per als propietaris de llocs web. Aconseguir informes nets a Google Analytics dicta nivells elevats de vigilància. El correu brossa de referència fantasma i bot s'ha convertit recentment en el tema de la discussió en la indústria del màrqueting de contingut . Obrir el vostre compte de Google Analytics per trobar-lo afectat tant per spam com per correu brossa pot ser una veritable molèstia.

El contingut i màrqueting digital implica l'obtenció d'estadístiques netes al vostre compte de Google Analytics - benchmark logiciel de paie. Tanmateix, fer que els processos empresarials utilitzin dades afectades per l'spam de referència poden generar malinterpretacions i procediments empresarials equivocats. Les empreses B2C, els llocs web de WordPress i els negocis B2B expressen la seva preocupació pel que fa a la seguretat del lloc web.

Jack Miller, el Semalt Senior Customer Success Manager, afirma que la comprensió dels conceptes bàsics d'Analytics de Google és de la màxima importància per dirigir el vostre negoci en la bona direcció. Un bon nombre d'empreses s'han anat esfondrant degut a la classificació baixa dels algoritmes com a conseqüència del temps de durada mínima de la sessió i de les altes taxes de rebots. El despertar per trobar una bona quantitat de trànsit del vostre lloc prové del fantasma i el trànsit pot ser irritant.

Com funciona Google Spicy de Google Analytics

Recentment, els propietaris de llocs web que es troben amb un trànsit moderat expressen les seves preocupacions per trobar un trànsit fantasma en el seu informe analític. Per començar, val la pena observar que existeixen dos tipus de correu brossa GA:

  • spam de referència de fantasma
  • spam de referència de bot

L'spam de referència del fantasma afecta els comptes d'anàlisi de Google indirectament, ja que cap bot no arriba a visitar llocs web. En lloc d'això, els spammers segresten els codis d'anàlisi i es connecten directament als servidors de GA..Els spammers tendeixen a publicar trànsit directament al vostre lloc web sense visitar el vostre lloc web. Segons motor de cerca professionals d'optimització, Google Analytics és el millor lloc per filtrar i bloquejar l'spam de referència del fantasma.

És vostè un administrador web que experimenta un augment de trànsit al vostre lloc web i al costat de la durada de la sessió zero? No has d'entrar en pànic. Es tracta d'spam de referència de bot. El trànsit de Bot funciona per frenar el vostre lloc web si espipeu el vostre trànsit i registreu una referència falsa.

Consells sobre com bloquejar l'spam d'anàlisi

Ús de servidors per bloquejar l'spam de referència

El bloqueig de referències fantasma i bot de correu brossa en diferents servidors i diversos llocs web pot ser una tasca complicada d'executar. Si s'exclou l'activitat de brossa d'anàlisi de Google que utilitza els servidors, no s'inclou l'spam brossa, deixant la distorsió del correu brossa fantasma amb els vostres informes.

Utilitzant el filtre de nom de host vàlid per excloure spam d'anàlisi

Utilitzant el filtre de visualització de nom d'amfitrió per excloure l'spam d'anàlisi es pot fer fàcilment a la vostra màquina local. No vol que aquesta tasca porti molt de temps. Creeu un nom d'amfitrió que inclogui filtres per eliminar l'spam de referència de bot i ghost que no es distingeixi amb els vostres informes.

Ús de l'eina de filtratge automàtic de correu brossa

L'eina de filtres automàtics de correu brossa és molt recomanable pels experts quan es tracta de bloquejar el correu brossa de referència dels vostres analítics. Aquesta eina de filtre es va desenvolupar utilitzant les últimes versions de tecnologia heurística per bloquejar i excloure l'spam de referència del vostre compte. L'eina de filtratge automàtic de correu brossa està formada per funcions d'escaneig per detectar i rastrejar el rendiment del compte de Google Analytics .

La mala interpretació dels informes de Google Analytics pot comprometre fàcilment els vostres futurs esforços de màrqueting digital. El correu brossa de referència de fantasma i robots ha estat recentment el focus de moltes agències de màrqueting digital. No deixeu que el correu brossa de referència afecti els vostres somnis de màrqueting. Executeu les estratègies que es mostren a sobre per ressaltar el vostre compte de correu brossa i spam.

November 29, 2017