Back to Question Center
0

Semalt explica com protegir el vostre lloc de ser piratejat

1 answers:

Internet és un gran recurs que té capacitats il·limitades. Com a resultat, la líniaLa plataforma proporciona nombroses maneres a través de les quals les marques i organitzacions poden conèixer el seu públic i el mercat il·limitat.Molts empresaris assumeixen l'enfocament de comerç electrònic per configurar els seus llocs web i potenciar les seves campanyes de màrqueting. Hi ha tambéMolts bloggers amb nombrosos blogs reeixits en línia. Quan s'executen llocs de comerç electrònic, la seva seguretat és un factor entre molts altres quecal tenir en compte.

Quan fem webs, ens centrem en la prestació del servei, la satisfacció del client iel recurs UX - симпсоны мягкая игрушка. La majoria de les tècniques de màrqueting que utilitzen habitualment els llocs inclouen mètodes d'optimització de motor de cerca (SEO), com ara paraules claucerca i enllaç. El potencial que un hacker posseeix contra un lloc web no és una idea que travessa la ment de la majoria de les persones.

Quan apreneu a prevenir atacs de força bruta, és important aprendre algunstècniques que poden evitar alguns hacks comuns. Nik Chaykovskiy, el Senior Customer Success Manager de Semalt Serveis Digitals, presenta a la vostra atenció les vulnerabilitats comunes i les maneres d'evitar-los:

  • Fuga d'informació.

Aquest atac pot incloure missatges d'error, així com formularis de presentació en línia. En fer un lloc web,és important que els camps del nom estiguin buits o buits. Aquesta característica pot negar a un hacker una informació valuosa, que poden fer servirautomatitzar els seus atacs. En altres casos, els missatges d'error han de ser paraules d'ús fàcil. Alguns errors poden donar una idea als pirates informàticsvulnerabilitat del sistema..

  • Bloqueig de comptes.

Aquesta característica permet bloquejar un compte després d'intentar diversos intents d'inici de sessió.Permetre alguns assaigs limitats que proporcionen al compte d'usuari de la víctima alguns beneficis de seguretat sobre el pirata informàtic. Es pot utilitzar una contrasenya segurauna mesura important que la gent pot utilitzar per millorar la seguretat dels seus llocs web. Els codis Captcha també poden prevenir els inicis de sessió automàtics quepot provenir de robots. També asseguren que és una persona real que utilitza el lloc, no un robot.

  • Complexitat de contrasenyes.

És fonamental utilitzar una contrasenya segura, especialment al panell d'administració del vostre lloc web.Una contrasenya segura pot impedir que el vostre lloc web provingui d'atacs simples estàndard. Una contrasenya com 12345 és insegura i pot provocar un atac natural.És important utilitzar generadors de contrasenyes per crear una paraula de pas únic. També és important seguir modificant la vostra contrasenya. Vostèpot millorar la seguretat del vostre lloc web d'aquesta manera.

Conclusió

Hi ha moltes maneres a través dels quals els hackers poden trobar el camí cap a un lloc web. Una mica deles formes més freqüents a través de les quals els hackers piratejar un lloc web inclouen la injecció de SQL, així com la secció Cross Site Scripting. És importantper millorar la seguretat del vostre lloc web i la dels vostres clients a través dels mètodes de disseny presents a la directriu anterior.Pot ser capaç de millorar la manera com funciona un lloc web, així com evitar la possibilitat que un hacker aconsegueixi atacar el lloc web.La seguretat de l'ús en línia del vostre lloc web es troba a les mans de l'administrador. Els hackers també poden robar informació valuosa del clientcom ara targetes de crèdit. És important tenir en compte aquest aspecte en dissenyar llocs web.

November 28, 2017