Back to Question Center
0

Semalt Expert se centra en el spam de referència de Darodar (no només) i com bloquejar-lo

1 answers:

El correu brossa de referència és una tècnica que consisteix a fer peticions repetides amb l'ajuda d'URL de referències falses als llocs web que els spammers volen anunciar. Els llocs web que publiquen el seu registre d'accés, incloses les estadístiques de referències, us redirigirà a la pàgina web de l'autor o, de manera involuntària, es tornaran al vostre contingut. Els seus enllaços seran indexats per Google, Bing i Yahoo ràpidament a mesura que rastregen el registre d'accés. Beneficia els spammers perquè els enllaços gratuïts milloren el rànquing dels seus llocs als motors de cerca .

Alguns dels spammers de referències apareixen a les dades de Google Analytics, com ara darodar - baies sauvages darphin stimulskin.com, make-money-online.7makemoneyonline.com i botons-for.website.com. Si comprova les estadístiques, veureu que el vostre lloc web rep un trànsit fals amb un percentatge de rebot del 100%. Tots els visitants procedents de botons-for-website.com, i make-money-online.7makemoneyonline.com tenen una durada mitjana de la sessió de 00:00:00. Com que la durada de la sessió i el percentatge de rebots formen part de Google Analytics, les referències poden fer malbé el rànquing del vostre lloc als resultats de la cerca de Google. La baixa durada de la sessió i el percentatge de rebots altes impliquen que els visitants no estiguin interessats en el vostre contingut i no estiguin compromesos amb les vostres pàgines web .

Artem Abyar, expert en Semalt , comparteix aquí les pautes per bloquejar Darodar i altres?

Hi ha diferents maneres de bloquejar el correu brossa del vostre lloc, però la solució més fàcil i popular és utilitzar CDN com incapsula.com o cloudflare.com. Altres dues solucions d'aquest problema són bloquejant l'spam de referència del document .htaccess i dins de la configuració del servidor.

Bloc Darodar i altres en l'arxiu. Htaccess:

Podeu bloquejar fàcilment l'spam de referència al vostre fitxer .htaccess..Heu d'inserir el següent codi al fitxer d'escot:

#Bloqueig de darodar.com

RewriteEngine el

RewriteCond% {HTTP_REFERER} ^ http: // ([^.] + \.) * Darodar \ .com [NC]

RewriteRule (. *) Http://www.darodar.com [R = 301, L]

Es poden utilitzar codis similars per combatre el trànsit de referències de botons-for-website.com i money-online.7makemoneyonline.com .

Bloqueja a NGINX:

Podeu bloquejar darodar.com a NGINX editant els fitxers de configuració del vostre lloc web. Hi ha un fitxer de configuració a l'opció / etc / nginx / sites-available. Si voleu bloquejar darodar.com,

heu d'utilitzar aquest codi:

(http_referer ~ * (darodar.com)) (return 301;)

Els codis similars es poden utilitzar per bloquejar el trànsit dels botons-for-website.com i 7makemoneyonline.com .

Bloc Darodar i altres en el servidor IIS:

Si utilitzeu el servidor de Microsoft, necessiteu el permís de l'administrador abans d'afegir les regles del sistema. Servidor web> reescriure> regla> és la regla que podeu afegir per bloquejar el spam de referència.

Què fer si té alguna altra font d'spam de referència?

És segur dir que hi ha molts spammers de referència. Alguns d'ells són més actius a Internet que els altres. La millor manera de desfer-se d'ells és examinar l'informe de Google Analytics cada dia. Si veieu algunes activitats sospitoses, heu de crear filtres o bloquejar el spam de referència al més aviat possible. Una gran quantitat de llocs web perden els seus registres de motors de cerca a causa de l'spam de referència, per la qual cosa és important bloquejar tots els llocs web similars a darodar.com, garantint la seguretat i protecció del lloc.

November 29, 2017