Back to Question Center
0

Semalt Expert: quins aspectes de la supervisió empresarial afecten els resultats de SEO

1 answers:

Els professionals de màrqueting digital utilitzen diferents estratègies per al motor de cercaProcés d'optimització (SEO). Tanmateix, hi ha un tret comú entre els professionals efectius del màrqueting digital. Aquest tret importantés el seguiment d'accions o activitats.

El gerent d'èxit del client de Semalt Serveis digitals, Lisa Mitchell descriu com fer un seguiment del rendiment del vostre negoci en diferents camps ajuda a assolir resultats sosteniblesen camp digital.

Procés de seguiment

Els experts en màrqueting digital han de poder seguir els objectius de SEO iestratègies. Per exemple, el seguiment es pot fer als enllaços que es desenvoluparan al lloc, als anuncis de Facebook que s'adoptin,i els usuaris que es contactaran en Twitter. No és suficient planificar i implementar l'estratègia de SEO. Els experts haurien de ser capaços de fer-homonitoritzar totes les activitats que intervenen en l'adopció de l'estratègia de màrqueting digital.

Comprensió del cost

Hi ha plataformes gratuïtes per atraure trànsit a un lloc. No obstant això, la majoriaEls venedors digitals gasten diners en determinats casos. Entenent com es formen els costos de SEO, l'expert de SEO manté el pressupostdel programa de màrqueting digital. L'anàlisi dels costos també permet als professionals digitals determinar el rendiment de les inversions.La desprotegida despesa en màrqueting digital pot afectar negativament el rendiment financer de l'empresa.

Seguiment dels resultats

L'estratègia digital ha de ser capaç d'assolir els objectius de la campanya de SEO..Els recursos dedicats a la plataforma d'AdWords de Google han de generar el resultat desitjat d'un elevat trànsit d'usuaris. La publicitat de Twitter hauria de seraugmentar els números de client i els ingressos per vendes. Els recursos dedicats als anuncis d'Instagram també han de millorar el clienttrànsit. El seguiment dels resultats és important per determinar l'eficàcia de l'estratègia de SEO. Les empreses esperen resultats diferentsa causa de les diferents àrees d'operacions. Tenen diferents objectius. L'expert en SEO ha de centrar-se en assolir els objectius que sónrellevant en el sector industrial o econòmic de l'empresa.

Retribució de les inversions

L'èxit de l'estratègia de màrqueting digital està determinat pel ROI. Algunsles empreses gasten unes finances mínimes en el procés de SEO. No obstant això, generen resultats positius mitjançant la venda de productes o serveismilions de dòlars. Algunes empreses registren pèrdues, tot i que van gastar milers de dòlars en la campanya de màrqueting digital.El seguiment de les dades de la campanya de màrqueting digital permet als experts de SEO determinar si el ROI és positiu. Hi haurien més ingressoses generarà durant i després de la campanya de SEO.

Track and Tweak

L'èxit en màrqueting digital s'aconsegueix seguint tots els aspectes del SEOestratègia Tanmateix, l'expert en SEO hauria de fer més que seguir els resultats. Ha de modificar l'estratègia de la campanya digitalregularment amb l'objectiu de millorar el ROI. És recomanable ajustar l'estratègia digital diàriament, setmanalment, mensualment i anualment.L'ajustament permet a l'expert en màrqueting digital assegurar-se que els beneficis derivats de la campanya de màrqueting en línia superen els requisitsdesafiaments.

Hi ha diverses tendències de màrqueting digital el 2017. Cada un d'aquests màrquetingles tendències tenen el potencial de millorar el rendiment d'un negoci augmentant el trànsit del client i els ingressos per vendes. L'expert en SEOha d'entendre com fer un seguiment i ajustar les estratègies per aconseguir un ROI elevat per a l'empresa Source .

November 27, 2017