Back to Question Center
0

Semalt Expert: Què és Spam de Referrer & Realment funciona?

1 answers:

L'spam de referència és el trànsit de baixa qualitat que arriba al vostre lloc a través de fonts sospitoses, com ara darodar.com. És possible crear filtres que excloguin el trànsit derivat d'aquests dominis. Quan excloeu els referents, impedeix que els accessos de baixa qualitat provinguin de les estadístiques de Google Analytics. La generació de trànsit orientat al vostre lloc hauria de ser la vostra principal preocupació durant l'execució d'un lloc web de comerç electrònic - logiciel fiche de paie 2013 dodge. L'anàlisi setmanal o mensual del compte de Google Analytics és important perquè pugueu assolir els resultats desitjats en cap moment.

Frank Abagnale, primer especialista de Semalt , elabora l'article sobre els problemes d'utilitat en aquest sentit.

Què és un spam de referència

?

Mentre revisava el vostre compte de Google Analytics, és possible que vegeu algunes estranyes visites al seu informe i que mai abans no ho hagin sentit. Aquest és un spam de referència que genera molts èxits diaris, i la velocitat de rebots és fins al 100%. En poques paraules, el referent és qualsevol cosa que redirigeix ​​els visitants a un altre lloc. Així, es fa referència a enllaços com ara motor de cerca , anuncis publicitaris, correus electrònics i enllaços d'afiliació si redirigeixen el vostre trànsit a fonts estranyes.

En termes tècnics, l'spam de referència és propietat d'una sol·licitud HTTP enviada pel navegador a un enllaç específic d'URL, IP o afiliat. Les referències són útils només quan són creades de forma natural per Google, Bing i Yahoo. Atès que el referent HTTP està obert a modificacions i canvis, és un gran abús dels spammers i s'haurien de desfer del més aviat possible. Hi ha dues raons principals per les quals els spammers opten per enviar-vos el trànsit de referència..

1. Augmentar el trànsit a llocs web propis

Els pirates informàtics i els spammers desenvolupen scripts automàtics per generar centenars o milers de visites amb URL de referències falses. En altres paraules, podem dir que envien trànsit fals a diferents llocs web per crear enllaços d'entrada i augmentar el trànsit dels seus propis llocs web. Això genera ingressos per a ells i el rang dels seus llocs es millora en els resultats del motor de cerca .

2. Augmenta els enllaços externs

Alguns llocs publiquen desenes d'articles cada dia, i aquest és l'objectiu dels spammers. Inclouen enllaços d'entrada i donen crèdit a fonts autèntiques. Els pirates informàtics tenen com a objectiu obtenir enllaços d'entrada als seus llocs web utilitzant aquests enllaços. Es creen molts enllaços d'entrada cada dia, i el rànquing dels seus llocs es millora en pocs dies.

El referent de correu brossa funciona?

No, no funciona i només és utilitzat per les organitzacions SEO difícils. Aquestes empreses prometen augmentar el trànsit al vostre lloc web, però les seves promeses es basen en estratègies de SEO de barret negre. No podem deixar de banda el fet que no hi ha manera de desfer-se del spam de referència. Augmenten el trànsit cap a un lloc web, però els resultats a llarg termini no són ineficaços. És segur mencionar que el correu brossa del referent té el potencial de destruir el rendiment del motor de cerca del vostre lloc i augmenta el seu percentatge de rebots. El percentatge de rebots juga un paper fonamental en els rangs de motors de cerca. Quan el rebot és alt en comparació amb altres llocs web similars, cal treballar en la qualitat dels vostres articles i la classificació del vostre lloc es reduirà lentament, per increïble que sigui la vostra optimització del motor de cerca. A més, podeu observar un augment de l'ample de banda que podria augmentar les factures d'allotjament sense cap motiu .

November 29, 2017