Back to Question Center
0

Semalt Expert proporciona mètodes pràctics per filtrar el spam de referències i el trànsit de bot

1 answers:

Presumiblement, ha signat la vostra plataforma de Google Analytics i ha observat darodar.com, captures i altres incalculables en l'informe de referència. O, d'altra banda, heu vist una espiga de monstre en un moviment coordinat.

Oliver King, el gestor d'èxit de clients de Semalt , explica aquí per què filtrar spam és important.

Hi ha dos tipus de correu brossa que apareix a les vostres plataformes d'anàlisi - dominio.com grtis.

En primer lloc, els robots que no poden visitar el vostre lloc. Em refereixo a ells com "robots fantasmes". Aquests bots són spam no adulterat en una línia indistinguible del correu brossa de correus electrònics, spam de comentaris i volants sota el parabrisa del vostre vehicle.

En segon lloc, els robots que inverteixen el vostre lloc. Els dic com "bots de zombis", que generalment generen spam d'examen com a resultat dels seus propòsits diferents.

Qui l'executa i per què s'està produint?

Els robots fantasmes són coses que exploten un enfocament gairebé lliure per arribar davant un grup de persones.

Els robots zombis són robots compostos de forma insuficient o abominable. Els bots quan en dubte són genials i són una peça del marc de la web..

Com Funciona

No hi ha cap resposta completa per a tots els robots (en absència de l'assistència de Google), però hi ha algunes coses que podeu fer per ordenar les vostres anàlisis.

Hi ha una considerable mesura d'orientació horrible sobre aquest tema. L'ús del rebuig de referència a la propietat no es prescriu per canalitzar l'spam a la llum del fet que:

  • No és un acord tot inclòs.
  • No és exclusivament precís.
  • Només podeu moure la visita a una (cap) / visita de coordenades.
  • No us permetrà comprovar falsos positius amb informació verificable.

Hi ha moltes ubicacions (comptant que són molt confiables) que suggereixen canvis especialitzats del servidor, per exemple, .htaccess s'altera. Això és també un pensament horrible.

En última instància, la casella de selecció de Google Analytics a "Botons i errors coneguts del canal" no entra en conflicte amb els robots fantasmes i zombis.

Els referits al fantasma són sessions que apareixen en l'examen que mai es va produir realment. El bot mai no va sol·licitar cap document del vostre sistema. Va difondre la informació que necessitava per enviar-se directament a la vostra plataforma de Google Analytics al finalitzar el codi d'examen amb un codi UA arbitrari.

Els robots de zombies us permeten donar-vos algunes alternatives ja que realment inverteixen i fan que el vostre lloc sigui. Si no teniu cap possibilitat de veure els arranjaments del servidor, aquest exercici instructiu d'InMotion Hostingsolid. Eliminar-los al vostre sistema no només afegeix una capa de neteja a les vostres dades analítiques, sinó que també pot disminuir la pila dels vostres servidors.

Fins que els monstres facin un altre arranjament, estem atrapats fent canals que evacuan la major part del moviment bot sense gravar positius enganyosos.

November 28, 2017