Back to Question Center
0

Semalt Expert: problemes de seguretat de WordPress que tothom ha de saber

1 answers:

Moltes pràctiques comercials i institucionals estan en línia. Com a resultat, la líniael camp es converteix en el millor objectiu per als criminals cibernètics per executar els seus atacs. Molts empresaris i propietari del lloc web de comerç electrònic no ho fanTeniu coneixements i habilitats suficients per construir i allotjar els seus llocs web. Com a resultat, opten per mètodes com les eines DIY i les plataformes d'allotjamentcom HostGator. La majoria dels sistemes de gestió de continguts, en què es basen, inclouen la plataforma WordPress - dedicated server kiralama. WordPress allotja fins a un 24% de totsels llocs web de tot el món. Aquesta situació significa que els pirates informàtics tenen un gran camp de joc per conèixer els seus oponents. Trobar un sistema a prova d'hackingsovint és un somni.

Frank Abagnale, el gerent d'èxit de clients de Semalt Serveis digitals, dóna motius pels quals la gent prefereix WordPress. En primer lloc, tenen una plataforma de codi obert, així com molts connectors, quepot realitzar tasques importants. Com a resultat, WordPress és un sistema de gestió de contingut estàndard, que permet que les persones allotgin molts llocs web.No obstant això, WordPress té un desavantatge. Tant com hi ha moltes persones que creen llocs web a WordPress, la majoria del destí del pirata informàticTambé hi ha llocs de WordPress. Per exemple, si un hacker troba un forat en el sistema de seguretat de WordPress o en un complement disponible per a WordPress,poden automatitzar ràpidament un gran nombre d'atacs, que poden enviar informació d'usuari o altra informació valuosa a llocs secrets.

Protecció contra el correu brossa

Els spammers són persones que intenten a les víctimes d'esquer per dur a terme algunes tasques,però la intenció darrere del encobriment no està bé. Per exemple, alguns spammers poden intentar enganyar a la gent per fer clic a enllaços infecciosos. En altresDe vegades, poden tenir pàgines de pesca, que els donen moltes dades valuoses. A les edats modernes, els spammers utilitzen els fitxers adjunts, que contenenmalware com troians. Heu de sensibilitzar els vostres clients contra aquest tipus d'atacs. Els hackers estan darrere de tots els atacs de correu brossa. Podennecessiteu credencials d'usuari, informació de targetes de crèdit, control del lloc web o altres motius bruts darrere dels seus atacs. Ús de mesures de seguretatperquè el vostre lloc el pugui guardar contra molts atacs.

Atacs humans, robots i botnets

Quan frena els atacs de pirateig, és important saber qui o què ésdarrere de l'atac. Els atacants humans són persones reals que realitzen les tasques amb el seu objectiu. Els robots són programari senzill com robots,que representen una persona en l'execució d'una tasca. D'altra banda, una botnet és una xarxa de molts robots, com milions, que es poden enviaratacar diverses explotacions i proporcionar els resultats al hacker en un lloc concret.

Conclusió

La seguretat del vostre lloc web així com de la dels vostres clients depènfortament com a administrador. En crear llocs web, ignorem els possibles delictes cibernètics, que poden fer que tot el lloc web de comerç electrònic caiguiavall Molts esforços de SEO es perden en mans dels pirates informàtics que ajuden als competidors mitjançant la introducció de la competència deslleial. La situació empitjoraamb llocs web de WordPress, principalment perquè els seus sistemes de seguretat són coneguts per ells. A més, WordPress té el major nombre de llocs. AlgunsLes tècniques que es poden protegir a WordPress estan en aquesta directriu. També podeu assegurar la seguretat del vostre trànsit, també dels visitantscom millorar SEO a Google mitjançant controls de seguretat.

November 28, 2017