Back to Question Center
0

Semalt Expert: lloc web del cens i atac i les seves implicacions

1 answers:

Els informes indicaven que els pirates informàtics estrangers estaven darrere de l'accident del cens a Austràlia. ElL'Oficina d'Estadística d'Austràlia va prendre la iniciativa de tancar el sistema per mantenir la integritat de les dades. A més,l'oficina va declarar que la forma censal en línia va ser víctima de quatre atacs DDoS distribuïts, cadascun d'una naturalesa específica i una severitat variable.

Nik Chaykovskiy, el Senior Customer Success Manager de Semalt, explica per què ocorren coses així.

Atacs DDoS

L'atac intenta fer que un lloc no estigui disponible per als usuaris inundant-lo amb méssol · licituds del que pot manejar. Les sol·licituds d'informació del lloc web passen per un servidor que aprova i permet que l'individu visualitzi la pàgina.Tanmateix, només es pot fer front a un cert nombre de sol·licituds. Una sobrecàrrega pot provocar la fallada total dels errors del servidor, fent el llocTemporalment no disponible. Els atacs DDoS es basen en diversos dispositius distribuïts per tot el món, d'aquí el nom "distribuït". Els grups deels dispositius interconnectats es coneixen com a "botnets", cadascun infectat amb un programari maliciós que fa que els hackers tornin a entrar en un lloc mitjançant l'accés remot.

Motius per utilitzar DDoS

Els hackers poden utilitzar atacs DDoS per diversos motius. Entre ells es troben:

  •  Hacktivisme.  Els hacktivistes utilitzen aquests atacs a protestes contra determinades accions d'un objectiu.
  •  Extorsió.  Se sap que els delinqüents cibernètics utilitzen aquest mètode per adquirir diners aintercanvi per aturar els atacs en curs. 
  •  Competència comercial  DDoS pot no ser una pràctica comercial legítima, però ésde vegades es feia servir per posar o parar el rendiment del lloc web d'un competidor. 
  •  Kiddies d'escriptura.  Alguns usuaris en línia utilitzen scripts prèviament fets per vandalizar en líniaactivitats d'altres, com ara jugadors. 

Quins hackers obtindrien del Cens DDoS?

En primer lloc, hem d'entendre que els hackers han d'haver sabut de manera possiblevulnerabilitats del lloc del Cens. Probablement es devia al trànsit pesat que es devia. En conseqüència, el lloc s'ha convertit cada vegada mésun objectiu per als pirates informàtics a l'estranger per mostrar com el sistema del govern australià és propens a atacar. També podria ser una resposta a l'augmentcomentaris públics sobre les seves preocupacions per la seguretat i la privadesa. Andy Hurren també tenia els mateixos sentiments, creient que el punt feta era elfracàs en la protecció d'un sistema nacional en línia d'alt perfil. No obstant això, els motius que motiven els atacs són menys propensos a ser diners o dades.Altres possibles motius són descontentament els pirates informàtics estrangers que no estan d'acord amb el sistema o amb algú que desitjava mostrar les seves habilitats hacker.

És la seguretat de dades?

Un atac DDoS centra principalment els seus intents de bloquejar el lloc. No és objectiules dades contingudes en el lloc. Tanmateix, alguns atacants poden utilitzar l'atac DDoS per actuar com un desviament, des d'on es poden separardades d'usuari de la xarxa com el cas de la companyia de telecomunicacions de TalkTalk.

Consideracions futures

ABS creu fermament que el principal motiu de l'accident del lloc del Cens és un atac DDoS.Podria haver-hi molts motius, però com que l'ABS té més informació i sabria què buscar en determinar la font i l'abastdel dany. MR. A continuació, qui és un expert en seguretat cibernètica, va explicar que les converses entre la Direcció de Senyals d'Austràlia i les rellevantsels interessats ja estan prenent forma. Podria ser fàcil traçar la font de l'atac, però la complexitat de l'atac pot fer-hoel dit apunta molt difícil per a ells Source .

November 28, 2017