Back to Question Center
0

Semalt Expert especifica com alliberar el vostre Mac dels virus

1 answers:

Si un experimenta un problema amb la pròpia Mac, o preocupa que pugui tenir malware,Aquesta publicació ajuda els individus a eliminar-lo de manera gratuïta o econòmica. Més important encara, hi ha les mesures per assegurar-se que no torni a passar.És molt poc probable que un tingui una Mac infectada. No obstant això, les possibilitats de transmetre-ho a una PC són bastant altes. No va a dirque no hi ha programes maliciosos dissenyats per a Mac - tri management solutions. Només és que els usuaris més orientats són aquells que utilitzen PC a causa de la seva abundància.

La popularitat del Mac en els últims anys ha canviat el focus de les persones malintencionadesamb els objectius a l'esquena augmentant cada dia. En aquest article, Julia Vashneva, l'expert principal de Semalt ,se centra en malware i virus que afecten a Mac.

Què és malware?

El programari maliciós és diferent del programari maliciós com el virus. La raó ésque no entra a l'ordinador sense el coneixement de l'usuari. En la majoria dels casos, es disfressa de programari legítim per tant complicatl'usuari. Pot ser en forma d'un anunci o d'un correu electrònic que pugui convèncer l'usuari d'instal·lar un determinat programa. A partir d'aquest moment, es reuneixinformació privada de l'ordinador.

El problema amb el malware de Mac és que pren la forma mateixa de les cosesun vol utilitzar-se contra el problema com un programari anti-malware. Els hackers prenen llocs legítims i redirigeixen al visitantun lloc diferent on pretenen escanejar i trobar malware a la Mac. A més d'això, fa un suggeriment de programari, que és unmalware en si mateix. Si pretén escanejar i solucionar problemes, pot demanar que cobri una tarifa.

Eliminar el malware de Mac de forma gratuïta

L'eliminació del programari de Mac o el programari maliciós no requereix que el propietari hagi gastat uncèntim Així doncs, els usuaris es recomana que no introdueixin la informació de la seva targeta de crèdit en cap programa o lloc web que reclamen tenir la solucióal problema de l'ordinador.

Mentre ho feu, si una trucada d'una persona que afirma haver trobat un programa maliciósel programari a l'ordinador passa, és una variació del tema i el millor seria acabar amb la trucada alhora..

Aquí hi ha coses per fer quan un determinat lloc web apareix una alerta que diu haver trobat programari maliciós:

1. Sortiu del navegador.

2. Aneu a la carpeta de baixades i arrossegueu tots els fitxers d'instal·lació no desitjats a la Paperera.

3. Buida la paperera.

Si algú ja ha instal·lat programari maliciós per error, els següents passos haurien d'ajudar:

1. Premeu "Command + Shift + U" per obrir la carpeta Utility.

2. Obriu el Monitor d'activitat i seleccioneu tots els processos en execució.

3. Localitzeu el nom de l'aplicació a la llista i feu clic a "Sortir del procés".

4. A la carpeta d'aplicacions, busqueu els detalls de l'aplicació i arrossegueu-la a la paperera i buidi-la.

Protegir el Mac del programari maliciós

Fins ara, el Mac està lliure de tot malware, i només és lògic que es vulguiper evitar que això passi de nou. Els consells que apareixen a continuació permeten que Mac estigui protegit contra futurs programes maliciosos.

  • Manteniu la Mac actualitzada en tot moment.
  • Activa les actualitzacions automàtiques.
  • Només utilitzeu aplicacions de desenvolupadors confiables.
  • Instal·leu un programari antivirus Mac
November 28, 2017