Back to Question Center
0

Semalt Expert elabora sobre com el Spam del referent afecta les mètriques del lloc web

1 answers:

La majoria dels propietaris de llocs web pateixen els efectes del trànsit de correu brossa de referència. En aquests casos, el correu brossa del referent constitueix diversos dominis que fan que el trànsit accedeixi al lloc web. Per exemple, el trànsit de correu brossa de referència pot arribar a fer esclats de visitants humans al lloc. En aquests casos, el trànsit arriba als massissos que constitueixen un compromís de 0 segons. En altres casos, la gent experimenta visites reduïdes a la web al tauler del vostre lloc web i un alt índex de rebots - caminetti elettrici design pagamento sicuro. Aquests són casos en què el trànsit de referències afecta les mètriques del lloc web. Hauríeu de detectar i eliminar l'spam de referències per executar la majoria d'aquestes visites web. Les dades del lloc web de correu brossa de referència fan que la problemàtica global de la pàgina sigui problemàtica.

Un dels principals especialistes de Semalt , Jason Adler, defineix aquí alguns problemes crucials per tenir èxit en la realització d'aquest .

Referent del lloc web

Un referent del lloc web és un domini que té el programari i les eines per executar tasques de backlinking. Des del vostre lloc web, és possible que rebeu trànsit de dominis a la vostra pàgina de GA. De la mateixa manera, hi ha altres casos en què les persones reben visites web pagades o molts clics que impliquen productes d'empresa com ara productes farmacèutics. Quan un enllaç al vostre lloc web prové d'un altre domini, és probable que sigui originari del spam de referència. En realitat, la font dels enllaços ja no existeix. A més, poden ser computadores zombies o virus que es posin en contacte amb els vostres llocs web per formar visites web falses.

Tipus d'spam de referència

L'spam de referència pot passar de dues maneres diferents:

spam de referència del rastrejador

En alguns casos, els rastrejadors web d'alguns llocs web útils poden acabar ralentitzant el vostre lloc web. En aquest cas, fan que alguns llocs siguin útils i ignoreu el vostre fitxer robots.txt..Aquestes visites web poden reflectir-se o no al tauler del vostre lloc web .

spam de referència del fantasma

Aquesta tàctica permet múltiples funcions de funcionalitat en un lloc web. A més, hi ha nombroses funcions que les persones fan servir per fer que els números apareguin al compte de GA. Aquest trànsit no es reflecteix al tauler del vostre lloc.

Motius per al spam de referència

Hi ha molts motius darrere del referent spam SEO. Moltes persones utilitzen aquests mètodes per obtenir mètriques falses i crear fonts legítimes. Per exemple, alguns dels motius pels quals aquests atacs maliciosos utilitzen el correu brossa de referència inclouen:

1.Increar visites web

La majoria de les persones fan servir spam de referència per millorar les seves visites web. Envien tones de trànsit a llocs web per augmentar la possibilitat que una persona faci clic al seu enllaç. El seu joc final sol estar vinculat a una plataforma d'afiliats o fins i tot a una xarxa d'anuncis. Esperen fer comissions dels visitants que acaben apareixent als seus dominis de correu brossa.

2. Atacs de malware

En alguns casos, les persones podrien dirigir-se a ordinadors víctimes vulnerables. Pot utilitzar funcions de crida a l'acció i fer que les seves computadores víctimes estiguin infectades amb un virus. Aquests atacs ajuden a fraus a Internet com el robatori de targetes de crèdit i altres atacs web maliciosos.

3. Classificació de cerca

En casos excepcionals, algunes persones podrien intentar augmentar la seva classificació de llocs web s. En aquests casos, les persones intenten enganyar els algorismes del motor de cerca en la classificació d'un lloc web primer. Això implica falsificar les visites web per assegurar-se que tot el lloc apareix a les SERP d'algunes pàgines web específiques.

November 29, 2017