Back to Question Center
0

Semalt Expert defineix 12 consells que us ajudaran a prevenir el ciberespacio

1 answers:

El cyberstalking pot ser espantós, però si es manté vigilant, pot estar segur a Internet.

Seguint els passos següents del gerent de vendes sènior de Semalt , Ryan Johnson, podeu utilitzar el vostre telèfon mòbil, tauleta o rellotge intel·ligent mentre protegeix la vostra identitat, propietat i corretja:

# 1. Guardeu la vostra adreça d'inici

Quan ompli formularis a Internet, utilitzeu un P.O. quadre o adreça de treball i mai no tingui la vostra adreça de domicili obertament disponible.

# 2 - como criar um site gratis. La contrasenya protegeix tots els comptes

Utilitzeu una contrasenya en tot inclòs el vostre telèfon mòbil, comptes de correu electrònic, comptes bancaris i comptes de targetes de crèdit. Una contrasenya segura us proporciona un mínim de defensa contra algú que intenta fer-vos mal.

# 3. Cerqueu el vostre nom i número de telèfon en línia

Si busqueu el vostre número de telèfon i el nom en línia, podeu evitar que un ciberdelinqüent creï un compte de craigslist, un blog o una pàgina web basada en vosaltres.

# 4. Examineu correus electrònics, trucades i textos demanant informació

Els ciberdelinqüents solen representar com a representants bancaris, agents d'utilitat, representants d'empreses de targetes de crèdit o proveïdors de telèfons mòbils per robar informació personal. Si rebeu un missatge sospitós, ignoreu-lo i truqueu directament al banc o a l'empresa.

# 5. Guardeu el vostre número de seguretat social

No proporcioneu a ningú el vostre número de seguretat social tret que hàgiu verificat que definitivament treballen per a l'empresa. Mai introduïu el vostre número de seguretat social en un lloc web, tret que sigui verificat per una empresa o agència governamental.

# 6. Feu servir registres de registre gratuïts per registrar trànsit als vostres blocs i llocs web

Utilitzeu un comptador d'estat per identificar qui visita el vostre lloc o bloc. Aquests comptadors registren l'adreça IP, la ciutat, la data, l'estat, el temps i el proveïdor de serveis d'Internet dels usuaris..

# 7. Superviseu l'estat del vostre crèdit

Els professionals de l'empresa o els de l'opinió pública necessiten supervisar el seu estatut de crèdit dues vegades l'any, especialment si el ciberespai és possible. Les còpies gratuïtes d'un informe de crèdit estan disponibles una vegada a l'any a les oficines de crèdit. L'obtenció d'un informe d'una oficina de crèdit no afectarà la vostra qualificació creditícia.

# 8. Reinicia les contrasenyes després d'un divorci o esclata

Poseu-vos en contacte amb les empreses de la vostra entitat bancària i de la vostra targeta de crèdit i comuniqueu-li que el vostre ex o cònjuge anterior no té accés als vostres comptes. Fins i tot si la ruptura fos amigable, assegureu-vos de protegir-vos.

Si voleu tenir molta cura comprar un telèfon mòbil nou i noves targetes de crèdit i fer aquests canvis tan aviat com sigui possible.

# 9. Modifiqueu tots els vostres comptes si sospiteu de ciberdelinqüència

Actualitzeu tots els vostres comptes. Si esteu segur que esteu fent un seguiment cibernètic, consulteu la vostra puntuació de crèdit i trobeu un banc nou. Aquest pas, sens dubte, s'hauria de prendre si observeu més de dos fets sospitosos en un mes.

# 10. Feu que la vostra PC sigui inspeccionada professionalment

Una vegada que sàpigues que esteu fent un cyberstalked, heu d'assumir que el vostre ordinador està compromès. Preneu el vostre ordinador i altres dispositius a un professional i feu-los que ho inspeccionin per als cucs i el programari espia.

# 11. Actua ràpidament per agafar un cyberstalker

Quan sàpigues que esteu fent un ciblisme actiu ràpidament per defensar la vostra identitat i la vostra seguretat financera. Com més ràpid sigui el més actiu, serà més assetjat, fent-lo un objectiu menys interessant.

# 12. Obteniu molta ajuda emocional

Ser acosat pot ser emocionalment imposar i provocar episodis d'ansietat importants. Si és possible, contracta un terapeuta especialitzat a l'hora d'enfrontar-se a les conseqüències posteriors.

El cibernètica és un delicte difícil per evitar que la policia, així que haurà de fer un esforç per recuperar la vida. Però recordeu: el vostre cyberstalker només té tanta potència sobre vosaltres que els permeteu tenir.

November 28, 2017