Back to Question Center
0

Semalt Expert - Coses que ha de saber sobre el frau a Internet

1 answers:

El frau a Internet fa referència a un crim en què, l'executor dissenya un esquema a través del'aplicació d'un o més paràmetres amb l'objectiu de privar una propietat individual o qualsevol altre element d'interès per una falsificaciórepresentació d'un problema que és veritable i, per tant, proporcionant dades falses.

Amb la major dependència a Internet dels consumidors i empresariscom a mitjà per fomentar les transaccions: les activitats prohibides que utilitzen el mateix canal augmenten. En la majoria dels casos, Internet està habilitatLes activitats fraudulentes són difícils de rastrejar i demandar, i són de capital intensiu per abordar.

Jason Adler, l'expert de Semalt Serveis Digitals, ha adaptat alguns fets rellevants sobre el frau en línia per ajudar-vos a estar preparat per als atacs - lampada globo da tavolo.

Des de la pirateria web fins a problemes de programari maliciós, es va començar a criticar el crim d'internetes preocupen a principis dels anys 2000. En algunes situacions, la qüestió es va percebre com una intervenció per abordar el problema en lloc de laaugmentant la importància d'Internet en els esforços quotidians. L'excessiva dependència de les empreses per correu electrònic i l'augment desmesurat del nombredels usuaris de la xarxa han augmentat les participacions financeres. Per exemple, un virus que va trencar el 1999 va causar danys per valor de $ 80.

El frau de valors és una activitat en què els autors ofereixen una gran inversióoportunitats o esquemes que volen desestabilitzar el mercat amb la intenció de fer grans guanys.

El frau d'identitat es produeix quan l'atacant obté dades sense el coneixement de lapropietari i utilitza les dades per a beneficis personals específicament, beneficis financers..

El 2001, un informe de frau a Internet de la IFCC representava que el frau en subhasta web era ella majoria de les infraccions perpetuades representen el 43 per cent de les queixes. A més dels tipus de delictes abans esmentats, un frau importantqueixes en l'àmbit del frau de confiança, el frau amb targeta de crèdit i el pagament de mercaderies.

El 2003, un informe d'Internet de l'IFCC va indicar que el 50 per cent dels estafadors weberen residents de Texas, Califòrnia, Florida, Nova York i Illinois. L'informe també mostrava el difícil que era fer el seguiment dels responsablesd'aquests delictes.

Segons un departament als EUA, que tracta dels fraus a Internet, el següentsón els exemples actuals d'activitat il·legal executats a través de la web:

La manipulació del mercat i el frau de seguretat són dos casos demostrats per Los Angeles.En el primer cas de manipulació del mercat, els delinqüents van poder cobrar ingressos per vendre accions, el valor de les quals va augmentar de $ 8a $ 15 en un lapse de 45 minuts.

En una altra situació, més de 100 militars nord-americans van ser víctimes de robatori d'identitat.Els autors van adquirir els números de seguretat social i els noms d'aquests oficials militars a Internet i, posteriorment, els van utilitzaridentitats per sol·licitar targetes de crèdit.

El 1999, el FBI va participar significativament en una cerca popular per al dissenyador d'avirus informàtics que es basava en el correu electrònic com a canal per difondre materials pornogràfics. En un parell de dies, el 19 per cent dels EUAempreses i 1,5 milions de gadgets van ser víctimes d'aquest correu electrònic.

Els hackers també van iniciar atacs contra els sistemes del govern dels Estats Units. Dins d'una parellad'anys, els atacants estaven en condicions d'infectar ordinadors propietat del Pentàgon i altres autoritats.

November 28, 2017