Back to Question Center
0

Semalt Expert conté errors de màrqueting de contingut que hauries d'evitar

1 answers:

El màrqueting de contingut és un aspecte important de l'estratègia de campanya digitalperquè augmenta el trànsit del client. Un alt trànsit al client permet que una empresa aconsegueixi el seu objectiu d'augmentar la base de clientsi els ingressos per vendes. Tanmateix, els professionals de Search Engine Optimization (SEO) fan certs errors en el procés de màrqueting de contingut.

Lisa Mitchell, Gerent d 'Èxit del Client de Semalt Serveis digitals, comparteix la seva experiència i il·lustra 11 errors de comercialització de contingut.

1. Una acció suficient, però el pla mestre ineficaç

Un enfocament exitós de màrqueting de contingut té dos factors clau. Aquests són elsestratègia efectiva i execució tàctica. L'estratègia efectiva és el pla mestre que mostra els objectius de la campanya digital.L'execució tàctica implica l'acció necessària per assolir els objectius. La devolució d'inversions (ROI) serà baixa si l'expert en SEOes compromet amb la implementació dels objectius de màrqueting sense una estratègia adequada.

2. El contingut és el mateix que les publicacions de bloc

El contingut és important en el procés de màrqueting digital. El contingut en líniainclou vídeos, GIF, seminaris web, podcasts, memes i publicacions de les xarxes socials. L'expert en SEO hauria de pensar més enllà de la publicació del blog idesenvolupar continguts que apel·lin als clients.

3. Basant-se en persones hipotètiques del comprador

Els experts en màrqueting digital es basen principalment en la informació bàsica del perfil deel client desitjat. Per exemple, els gerents de més nivell mitjà del sector bancari són homes d'entre 30 i 40 anys.És important entendre les motivacions, les oportunitats, les preferències i els reptes que experimenta el client desitjatcom per desenvolupar una estratègia eficaç de SEO. Es pot obtenir informació crítica sobre el mercat desitjat utilitzant enquestes de clientsi entrevistes web .

4. Comprensió mínima de l'audiència

La investigació realitzada per IBM el 2015 va descobrir que el 63% dels clients la sentenno s'entenen per les seves marques preferides. Els experts en SEO han d'analitzar les necessitats i preferències dels clients orientats,i desenvolupar un contingut digital eficaç que s'adapti a les necessitats..

5. La publicació de contingut és igual a la comercialització digital

Molts experts en màrqueting es relaxen després de publicar contingut en línia. Una eficaçLa campanya en línia és més que publicar contingut d'alta qualitat. Implica la correcta distribució del contingut a través de diversosplataformes en línia; per exemple, correus electrònics, YouTube, blocs i mitjans socials.

6. Confiant totalment en SEO

En l'entorn de negoci competitiu actual, l'estratègia de SEO ha de serusat juntament amb altres enfocaments de màrqueting digital. El procés de SEO és important per millorar la classificació en els motors de cerca.No obstant això, l'atractiu del contingut de màrqueting es pot millorar a través de la innovació i la creativitat. Per exemple, els experts en màrqueting poden utilitzarGIF divertit per comercialitzar productes.

7. Contingut de baixa qualitat

Molts venedors no utilitzen suficients esforços i recursos per produir efectiuscontingut És important desenvolupar contingut valuós que satisfaci les necessitats i els interessos dels clients.

8. Esperant resultats immediats

El procés de màrqueting digital requereix paciència. Això es deu al fet que el ROI pot fer-hoEs pot experimentar després de diversos mesos o anys de campanyes en línia.

9. S'estan intentant moltes estratègies

Els venedors en línia s'esforcen per tenir una presència significativa a totes les vies d'internet.No obstant això, no és possible oferir contingut d'alta qualitat a totes les plataformes en línia. L'expert en SEO s'hauria de centrar en algunes vies en líniaamb finalitats de comercialització; per exemple, YouTube, Twitter i blogs.

10. Hard-selling

És comú que els executius empresarials pressionin a l'equip de màrquetingmillora la venda. En el màrqueting de contingut, la venda no hauria de ser massa obvia. S'ha d'intentar recórrer als clients, senseobligant-los a comprar el producte o servei.

11. Adhesió total a les millors pràctiques

Malgrat que la informació de les millors pràctiques és important, els venedors en líniano hauria de seguir-ho cegament. Això es deu a que determinades estratègies que són efectives per a una empresa poden no ser apropiades per a un altrenegocis. L'equip digital ha d'esforçar-se per desenvolupar continguts únics i competitius que satisfacin les necessitats i expectatives dels destinatarisclients Source .

November 27, 2017