Back to Question Center
0

Semalt Expert - Com funcionen les alertes de frau en línia?

1 answers:

Els lladres troben que és més fàcil prendre el control de les monedes virtuals que tenen les persones en líniaa través d'Internet. Un cop en possessió, s'aprofundixen els seus continguts sense que el propietari ho realitzi. La situació és pitjor per a aquellsque no saben quan estan a punt de ser víctimes d'estafes - attrezzi per fitness milano. L'any 2000, el problema era tan generalitzat que els Estats Units tenienper arribar a Internet del Centre de reclamacions de delictes (IC3). L'IC3 actua com un centre de compensació que rep i infereix totes les queixes de frau iinformes relacionats amb internet.

El gerent d'èxit del client de Semalt Serveis Digitals, Max Bell, proporciona idees valuoses sobre frau en línia i com evitar-ho.

Internet com a parc infantil de lladres

Atès que la web funciona com a font d'informació, actua com una excel·lent plataformades d'on els artistes estafadors reben les víctimes. El frau es refereix a veritats errònies o ocultar fets rellevants que condueixen a les víctimesprenent mesures que, al final, els costin.

Robatori d'identitat i frau

Fins i tot les persones amb cura són víctimes del robatori d'identitat. El skimming és el procés queutilitza dispositius electrònics per emmagatzemar il·legalment i recuperar informació de la targeta de crèdit dels usuaris després de realitzar compres. El pretext és quan algúcrida a un propietari de la targeta que fingeix ser un representant d'una empresa i que sol·liciti dades personals amb la pretensió d'actualitzar les dades. Una vegada que els lladres roben unidentitat, poden utilitzar la informació per dur a terme el frau fent identificacions falses a un nom.

Els usuaris poden protegir-se per trituració de tots els missatges i rebuts que no necessiten.Afegiu claus de protecció als correus electrònics privats. Si algú té por de la targeta de crèdit, heu d'optar per pagar amb diners en efectiu. Mai es doneninformació personal, no importa les situacions.

Frau d'identitat d'assegurança mèdica

Les targetes d'assegurança perdudes o robades poden aparèixer en casos de frau. Els traumes continuenes tornen sofisticats com el cas del 2004, on hi va haver un total de 30 milions de dòlars en reclamacions d'assegurances no pagades. El frau d'identitat d'assegurança potresultat de telemàrqueting, correus electrònics de correu brossa o empleats descontents. Aquest últim pot crear un seguit d'informació enganyosa sobre els registres dels pacients..

La gent hauria d'assegurar els registres mèdics, la informació d'assegurança i altrespaperassa lluny dels lladres. Tots els números de reclamació d'assegurança no utilitzats necessiten trituració. Els pacients han d'abstenir-se de signar la salut generalaprovacions d'assegurances. Haurien de saber quant haurien de pagar abans de la seva butxaca.

Notificacions per reduir el canvi

Les alertes de frau en línia informen als particulars sobre activitat sospitosa que els afecta,el que els permet reaccionar ràpidament. Un usuari descobreix l'activitat específica que els lladres intenten accedir. El titular del compte, banc oL'organització estableix els paràmetres quant a quan i com la notificació s'activa i arriba al propietari. Els paràmetres fan possible elorganitzacions per controlar l'activitat. Qualsevol transacció fora d'aquests paràmetres desencadena una notificació. Li dóna a l'usuari si responaproven o rebutgen l'esmentada activitat. Les companyies de targetes de crèdit també ajuden a evitar el robatori d'identitat mitjançant la personalització de l'usuarinotificacions Aquestes empreses marquen qualsevol activitat que no encaixi amb el perfil del propietari. Tanmateix, l'acció presa depèn del clientesforç per fer queixes i informes d'activitat sospitosa.

Acció

Si apareix una alerta de frau en línia, comenceu responent immediatamentminimitzar l'activitat de l'intrús al compte. A continuació, creeu una alerta de frau a l'informe de crèdit que torna una notificació nova cada vegadahi ha una nova línia de sol·licitud de crèdit. Sol·liciteu una còpia de l'empresa de la targeta per revisar i detectar qualsevol activitat que no sigui recognoscible. Algunes empresesofereixen l'opció de congelar el crèdit a l'informe de crèdit. Restringeix qui té accés a l'informe.

Informar del frau d'identitat

Com més aviat reaccioni a l'activitat fraudulenta, és més ràpid que es pot controlarl'ús de les seves dades. Informar casos de robatori d'identitat a les oficines de crèdit és el primer pas. Després de la notificació, impedeixen qualsevolobert de nou compte sota el nom de la víctima. El següent pas és avisar a les autoritats.

La part més important és contactar amb les empreses de targetes de crèdit. Un potha de canviar els comptes, els inicis de sessió i les contrasenyes. A més, contactar amb l'empresa telefònica pot treballar amb l'avantatge del propietari, ja que poden ajudar a notificar-hol'usuari de qualsevol canvi. Ajudaran al seguiment de declaracions i informes.

November 28, 2017