Back to Question Center
0

Semalt Expert: com es relaciona la comercialització de correus electrònics amb SEO

1 answers:

L'optimització del motor de cerca es basa en dos pilars principals, que augmentenrendiment del lloc web i visites al lloc. L'optimització in situ funciona amb els objectius de disseny, rendiment, elements i paraules clau que sónrellevant per al negoci i els seus espectadors. L'optimització fora de lloc fa referència a publicacions externes i enllaços entrants que fan que els espectadors arribin al lloc weblloc web. El màrqueting per correu electrònic influeix SEO a través d'aquests dos components.

Jack Miller, el gerent d'èxit del client de Semalt Els serveis digitals expliquen com les campanyes de màrqueting per correu electrònic influeixen directament i conseqüentment en el rendiment de SEO.

Objectius primaris

Les campanyes de màrqueting per correu electrònic influeixen directament en la cercaClassificació del motor per les raons següents:

  • Enllaços entrants L'escala de l'autoritat de domini dicta rendiment en la cercamotor determinant el nombre d'enllaços que dirigeixen les persones a un lloc, la seva diversitat i l'alta autoritat de les fonts d'allotjament. FortEls enllaços entrants l'ajudaran a assolir una posició competitiva. El màrqueting per correu electrònic influeix en els membres mitjançant la creació d'enllaços que s'hi associenpublicacions al lloc, que garanteixen que l'accés a ells es mantindrà en el futur.
  • Promoció de continguts. El màrqueting per correu electrònic augmenta la visibilitat generalcontingut Per exemple, la incorporació d'un bloc setmanal o mensual indica les publicacions més populars, augmenta el trànsit.
  • Compromís in situ. Google determina el valor relatiu d'un lloc peravaluant els excessos de trànsit i la taxa d'interacció de l'usuari. Si teniu un grup d'usuaris actius, us cercarem les classificacions de cerca d'un lloc webmés alt que si no tenies cap públic aficionat.

Objectius secundaris

Aquests són factors secundaris que milloren la classificació de cerca del lloc web a través del màrqueting per correu electrònic:

  • Compromís de mitjans socials Les activitats de les xarxes socials no tenen capimpacte en SEO. Tanmateix, distribuir contingut i crear publicacions a les xarxes socials significa que la marca arriba a un públic més ampli. El resultat ésaugmentant la visibilitat creant així un potencial encara més gran per atraure enllaços entrants al perfil.
  • Reputacions d'edificis. El màrqueting per correu electrònic ajuda a construir una marca comercial,atraure nous clients i mantenir els existents. Com més gran sigui la reputació, més gran és la possibilitat de ser presentat en alta gammapublicacions, que condueixen a implicar persones influents.
  • Consideració a llarg termini. Estadístiques recollides basant-se en el correu electrònicLa campanya de màrqueting ajuda a crear estratègies sostenibles per al desenvolupament a llarg termini. Utilitzant aquesta informació, és possible identificar-sequin és el teu públic ideal i les publicacions més populars.

Consells d'èxit

  • Abstenir de vendre una acció específica al públic. En lloc d'això, concentreu-vos engenerant matèries, materials i oportunitats originals i valuoses.
  • Cal que els subscriptors s'uneixin a la llista de correus electrònics, generats per interessos.
  • L'enviament de molts correus electrònics pot obligar els subscriptors a donar-se de baixa. El contingut a granel ésmolest, i la gent la considera com un correu brossa. Limiteu el contingut a uns quants punts vitals.
  • L'eficiència ha de ser mesurable. Pistes de la plataforma de correu electrònicobre i fa clic, dóna una idea de com es comporten o interactuen els públics amb el material proposat.

Google no rastreja els correus electrònics. No obstant això, el màrqueting per correu electrònic no és una mica inútilper SEO tan aviat com pugui afectar el comportament dels teus seguidors, que pot augmentar o disminuir la classificació de cerca. Clients de Semalt han demostrat l'efectivitat d'integrar màrqueting per correu electrònic a l'estratègia de SEO de la companyia Source .

November 27, 2017