Back to Question Center
0

Semalt Expert assegura que necessiteu integrar l'AMP de Google a l'estratègia de màrqueting: aquí és per què

1 answers:

Accelerated Mobile Pages (AMP) és el projecte de codi obert de Google que contempla la creació de continguts optimitzats per a mòbils. Els editors són els principals beneficiaris d'aquest projecte, ja que bàsicament té com a objectiu millorar la velocitat de càrrega dels llocs en dispositius mòbils. És una veritat universal que la velocitat de càrrega és un factor de rànquing integral per als motors de cerca, i actualment és una preocupació inevitable pel màrqueting en línia.

Ivan Konovalov, el gestor d'èxit de clients de Semalt , explica com l'AMP de Google està afectant el màrqueting en línia.

Un lloc que està habilitat per AMP té dos beneficis principals per al SEO.

En primer lloc, AMP afecta directament un dels factors de classificació més importants que utilitza Google: contingut optimitzat per a mòbils. De fet, hi ha especulacions que l'AMP podria evolucionar cap a un factor de classificació, però això encara no s'ha vist.

Ignorar el mòbil és un moviment mortal avui, ja que la majoria dels visitants del lloc web utilitzen dispositius mòbils més del que fan servir els ordinadors de sobretaula. Però es podria argumentar que AMP no és l'única manera de optimitzar el contingut mòbil. No obstant això, recordeu que no utilitzar AMP proporciona als vostres competidors que utilitzen AMP per a una cúspide.

En segon lloc, el lloc obté una designació d'etiqueta "ràpida" a la pàgina de resultats del motor de cerca (SERP). Quan un lector realitza una cerca en qualsevol cosa, Google treu un carrusel cap a la part superior de la SERP. Aquest carrusel conté contingut de llocs habilitats AMP. El lector pot fer clic fàcilment en qualsevol dels articles.

Això es tradueix en majors vistes de pàgines, majors visualitzacions d'anuncis i compartir, i en última instància, millora la relació de lector / editor. L'augment de la visió del carrusel té els següents efectes sobre el màrqueting en línia:

  • Tarifes de clics superiors:

El contingut que es mostra al carrusel té una visibilitat i una probabilitat molt més alts del lector fent clic al lloc web. Això significa que la meitat de la batalla per aconseguir que els visitants del vostre lloc ja hagi guanyat.

  • Autoritat de marca més gran:

Els lectors estan impressionats amb el contingut inclòs en el carrusel, ja que creuen que és d'alta qualitat (per què, de tota manera, Google la col·locaria a la part superior de la seva pàgina)?

Les majors tarifes de clics i el major control de l'autoritat de marca a un major percentatge de clics d'anuncis. Atès que un lloc habilitat per AMP té més visualitzacions i apareix més confiable que les pàgines que no siguin d'AMP, és probable que els lectors facin clic als anuncis.

  • Experiència d'usuari millorada:

L'experiència de l'usuari té un impacte significatiu en l'èxit o el fracàs d'un esforç de màrqueting en línia. Les persones que naveguen per Internet usant els seus dispositius mòbils no els agraden els llocs que es carreguin lentament o mengin les seves dades. La investigació ha demostrat que la majoria dels visitants no esperen més d'uns pocs segons per carregar un lloc.

AMP redueix el temps de càrrega a menys de mig segon, que és quatre vegades més ràpid que la velocitat de càrrega del lloc que no és AMP. També permet als usuaris veure contingut sense haver de visitar el lloc (a través del carrusel). Un usuari només visita el lloc real si li agrada el que es mostra al carrusel. Això permet a l'usuari desar les dades mòbils i la durada de la bateria.

Per descomptat, AMP no té cap efecte negatiu sobre el màrqueting en línia. No funciona per a llocs que no siguin d'editor. A més, es requereix un CMS que admeti AMP, el que podria significar un augment del pressupost. Finalment, actualment no hi ha formularis en contingut AMP, és a dir, no podeu generar clients potencials mitjançant subscripcions. Aquest problema es pot resoldre mitjançant una actualització que permet als editors utilitzar formularis en el seu contingut optimitzat per AMP, cosa que Google podria estar treballant.

AMP és una influència molt sensible en el màrqueting en línia d'avui i sembla guanyar tracció per cada alba. És més prudent considerar com integrar-lo a la vostra estratègia, en comptes de lamentar-se més tard per no usar-lo mentre tots els vostres competidors ho hagin fet Source .

November 27, 2017