Back to Question Center
0

Semalt Expert assegura que necessiteu conèixer els fraus i les estafes en línia i Aquí és per què

1 answers:

El frau en línia sovint es coneix com a "frau a Internet" o "estafa". Aquest tipus de frauapareix en múltiples formularis, com ara correu brossa de correu electrònic. La pena per utilitzar o per fer ordres de diners postals falses és de deu a vint anys a la presóen els Estats Units. Els estafadors sovint fingeixen ser representants d'organitzacions caritatives i busquen la vostra ajuda per a les víctimes dedesastres naturals, atacs terroristes, conflictes regionals o epidèmies. Si sou víctima d'una estafa en línia, és important que envieul'informe a la Xarxa d'Informes en línia sobre cibercrime d'Austràlia (ACORN) tan aviat com sigui possible. Els informes realitzats a aquesta xarxa s'encaminen cap a la policiao agències d'intel·ligència per a una possible investigació.

Jason Adler, el gerent d'èxit de clients de Semalt ,se centra en els tipus de fraus en línia amb l'objectiu d'ajudar-vos a protegir-vos dels atacs.

Els tipus més comuns de fraus en línia són el frau bancari per Internet, les estafes, el robatori d'identitat,i el frau del lloc de compres i de subhastes.

Fraus bancaris d'Internet

Es defineix com l'ús de mitjans potencialment il·legals per obtenir actius, personalsinformació, propietat o diners per part d'una institució privada o hacker. Els tipus més habituals de frau bancari a Internet són el reclutament i la mulaphishing Els hackers sovint utilitzen la vostra informació confidencial, com ara contrasenya o nom d'usuari, per accedir a les vostres dades. Poden obtenir aquesta informacióles vostres tauletes, dispositius mòbils o ordinadors portàtils enviant malware i virus.

En aquests dies, molta gent utilitza els seus mòbils i telèfons intel·ligents per accedir al seu banccomptes Els delinqüents saben que pot ser que sigui difícil per a ells accedir a la vostra informació. Per tant, envien missatges de correu electrònic falsos o us demanen que feu clic a sobreenllaços, revelant informació confidencial. No hauria de respondre a correus electrònics desconeguts. També és important que no feu clic a enllaços desconegutsi ignora persones que continuen enviant fitxers adjunts.

El phishing, en canvi, és un intent d'obtenir informació sensible com aranom d'usuari, contrasenya, identificació de PayPal i detalls de la targeta de crèdit, disfressant-se com a entitats de confiança en una comunicació electrònica.

Els filtres especialitzats de correu brossa ajuden a reduir el nombre de missatges de correu electrònic de pesca que arriben al vostre comptesafates d'entrada També podeu instal·lar programari antivirus o antimalware per mantenir la vostra informació desada. L'AFP suggereix que no responcorreus electrònics de correu brossa i suprimiu-los el més aviat possible. Si hi ha fitxers adjunts, mai no hauríeu d'obrir aquests fitxers adjunts com poden contenirprogrames o virus no desitjats.

Estafa de compres i llocs de subhastes

Els pirates informàtics sovint utilitzen l'última tecnologia per establir llocs web falsificadors que semblincom famoses botigues minoristes en línia. Utilitzen dissenys i dissenys sofisticats per atraure més i més persones. És important que no ho facisinseriu la vostra informació personal, les dades de la targeta de crèdit o la identificació de PayPal a aquests llocs web. Tots els llocs de subhastes en línia tenen normes i normes estrictes.Els estafadors no us poden atacar a través d'aquests llocs web i saben com fer front a persones que no pertanyen als llocs de subhastes. Podeu consultar amb elComissió australiana de competència i consumidors per minimitzar els riscos de fraus en línia. Quan utilitzeu llocs web de subhastes com eBay, ho faranNo us pregunteu res sobre la vostra targeta de crèdit o PayPal.

Assessorament general

Si heu rebut correus electrònics sospitosos, la millor i més fàcil és eliminar-losells el més aviat possible. També és important que no feu clic als fitxers adjunts enviats per aquests correus electrònics.

November 28, 2017
Semalt Expert assegura que necessiteu conèixer els fraus i les estafes en línia i Aquí és per què
Reply