Back to Question Center
0

Semalt Expert assegura que necessiteu conèixer els fraus i les estafes en línia i Aquí és per què

1 answers:

El frau en línia sovint es coneix com a "frau a Internet" o "estafa". Aquest tipus de frauapareix en múltiples formularis, com ara correu brossa de correu electrònic. La pena per utilitzar o per fer ordres de diners postals falses és de deu a vint anys a la presóen els Estats Units - vendita panettoni alle albicocche le cuspidi. Els estafadors sovint fingeixen ser representants d'organitzacions caritatives i busquen la vostra ajuda per a les víctimes dedesastres naturals, atacs terroristes, conflictes regionals o epidèmies. Si sou víctima d'una estafa en línia, és important que envieul'informe a la Xarxa d'Informes en línia sobre cibercrime d'Austràlia (ACORN) tan aviat com sigui possible. Els informes realitzats a aquesta xarxa s'encaminen cap a la policiao agències d'intel·ligència per a una possible investigació.

Jason Adler, el gerent d'èxit de clients de Semalt ,se centra en els tipus de fraus en línia amb l'objectiu d'ajudar-vos a protegir-vos dels atacs.

Els tipus més comuns de fraus en línia són el frau bancari per Internet, les estafes, el robatori d'identitat,i el frau del lloc de compres i de subhastes.

Fraus bancaris d'Internet

Es defineix com l'ús de mitjans potencialment il·legals per obtenir actius, personalsinformació, propietat o diners per part d'una institució privada o hacker. Els tipus més habituals de frau bancari a Internet són el reclutament i la mulaphishing Els hackers sovint utilitzen la vostra informació confidencial, com ara contrasenya o nom d'usuari, per accedir a les vostres dades. Poden obtenir aquesta informacióles vostres tauletes, dispositius mòbils o ordinadors portàtils enviant malware i virus.

En aquests dies, molta gent utilitza els seus mòbils i telèfons intel·ligents per accedir al seu banccomptes Els delinqüents saben que pot ser que sigui difícil per a ells accedir a la vostra informació. Per tant, envien missatges de correu electrònic falsos o us demanen que feu clic a sobreenllaços, revelant informació confidencial. No hauria de respondre a correus electrònics desconeguts. També és important que no feu clic a enllaços desconegutsi ignora persones que continuen enviant fitxers adjunts.

El phishing, en canvi, és un intent d'obtenir informació sensible com aranom d'usuari, contrasenya, identificació de PayPal i detalls de la targeta de crèdit, disfressant-se com a entitats de confiança en una comunicació electrònica.

Els filtres especialitzats de correu brossa ajuden a reduir el nombre de missatges de correu electrònic de pesca que arriben al vostre comptesafates d'entrada També podeu instal·lar programari antivirus o antimalware per mantenir la vostra informació desada. L'AFP suggereix que no responcorreus electrònics de correu brossa i suprimiu-los el més aviat possible. Si hi ha fitxers adjunts, mai no hauríeu d'obrir aquests fitxers adjunts com poden contenirprogrames o virus no desitjats.

Estafa de compres i llocs de subhastes

Els pirates informàtics sovint utilitzen l'última tecnologia per establir llocs web falsificadors que semblincom famoses botigues minoristes en línia. Utilitzen dissenys i dissenys sofisticats per atraure més i més persones. És important que no ho facisinseriu la vostra informació personal, les dades de la targeta de crèdit o la identificació de PayPal a aquests llocs web. Tots els llocs de subhastes en línia tenen normes i normes estrictes.Els estafadors no us poden atacar a través d'aquests llocs web i saben com fer front a persones que no pertanyen als llocs de subhastes. Podeu consultar amb elComissió australiana de competència i consumidors per minimitzar els riscos de fraus en línia. Quan utilitzeu llocs web de subhastes com eBay, ho faranNo us pregunteu res sobre la vostra targeta de crèdit o PayPal.

Assessorament general

Si heu rebut correus electrònics sospitosos, la millor i més fàcil és eliminar-losells el més aviat possible. També és important que no feu clic als fitxers adjunts enviats per aquests correus electrònics.

November 28, 2017