Back to Question Center
0

Semalt Expert: 4 tipus de delictes en línia que pot enfrontar-se avui mateix

1 answers:

A mesura que Internet continua vinculant moltes computadores, hackers i altres delinqüents cibernèticscontinueu dissenyant noves tècniques per executar les seves necessitats. Les eines que utilitzen els pirates informàtics continuen guanyant-se bé a mesura que avança la tecnologia. Quan nosaltresfer llocs web, pocs considerem el fet que un hacker pot treure una gran quantitat d'informació valuosa d'un sistema informàtic. Com a resultat,la seguretat del vostre lloc web de comerç electrònic i el dels vostres clients depèn molt de l'administrador.

Per estar fora d'aquests casos, sempre és important incloure alguns específicsmesures per a les vostres aplicacions en línia i per a ordinadors. És per això que Ross Barber, el gerent d'èxit de clients de Semalt, ha especificat els tipus més populars de fraus relacionats amb l'ordinador:


1. El phishing

Aquest delicte comporta l'ús de pàgines web falses o clonades. Un hacker o el cibercriminaldarrere del motiu es poden crear pàgines idèntiques a les d'un determinat formulari web o formulari d'inici de sessió. Seguint aquest canal, l'estafadora continuació, busca formes de fer que les víctimes facin clic en aquests enllaços. Aquesta tècnica és fonamental, especialment, per robar informació personal comcontrasenyes i informació sobre targetes de crèdit.

2. Pirateria

El pirateig és un dels casos de frau més antic d'Internet. El pirateig implica l'il·legalentrada a un sistema informàtic i realitzar algunes de les activitats il·legals típiques del sistema. La majoria de casos inclouen mal intencionsdarrere de la persona que juga els hacks..El pirateig facilita la majoria de crims de masses i estafes. Per exemple, els hackers poden accedir a diferents bancsInicis de sessió amb diversos caràcters. Aquests inicis de sessió poden estar disponibles a través de la web fosca per als individus dels països en desenvolupament que transfereixen els dinerssense traça.

3. Robatori d'identitat

La informació personal pot fugir a través d'un sistema informàtic molt ràpid. Per exemple,els pirates informàtics poden utilitzar tècniques senzilles com SQL Injection i obtenir accés a una base de dades plena d'informació rellevant del client. Com a resultat,el hacker pot modificar, carregar, descarregar o eliminar fitxers en un servidor web vulnerable. A més, el pirata informàtic també pot realitzar actes il·lícitscom ara robar informació personal per utilitzar-la en altres activitats de frau a Internet.

4. Clonació de llocs web

Alguns delinqüents cibernètics prenen les seves habilitats molt més enllà del spamming. Per exemple, allàsón casos en què els hackers creen llocs web que són duplicats d'un altre lloc. Les intencions estàndard darrere d'aquest truc poden incloure certa necessitatatacant persones vulnerables. En altres casos, enganyen a la gent en compres en algunes de les seves pàgines de botigues clonades, només per robar molts dinersd'ells. En altres situacions, la informació personal també es pot filtrar als pirates informàtics d'aquesta manera.

Conclusió

Els casos de frau a Internet estan augmentant després de l'avanç dels sistemes informàtics.Hi ha molts casos que impliquen que les operacions de seguretat cibernètica de les persones estiguin en un estat compromès. En tots aquests casos, persones com hackersi els estafadors tenen un paper crític. El coneixement dels tipus i formes de fraus informàtics pot ser beneficiós per a la manera com opera un sistema. InEn altres casos, el frau informàtic és una base a través de la qual la gent pot trobar i automatitzar hacks com en el phishing. Aquesta guia pot ajudar a un administrador webo blogger augmenta la seguretat de les mesures vigents per a la pirateria completa Source .

November 28, 2017