Back to Question Center
0

Semalt Expert: 10 realitats de seguretat cibernètica sensibles

1 answers:

El sector de la seguretat cibernètica avança de forma contundent amb més experts que s'uneixen a la indústria.En conseqüència, s'està dissenyant el programari cada vegada més malintencionat i s'estan iniciant diàriament prop de 230.000 nous malware.S'estima que 100 mil milions de dòlars s'inverteixen anualment per fer front a la delinqüència cibernètica.

Mentre feu servir Internet, sou susceptibles d'atacs cibernètics. El següentidees de Nik Chaykovskiy, el Semalt Senior Customer Success Manager, mostra el perillós que el navegador funcioni sense una protecció efectiva.

1. Els atacs cibernètics més perillosos a nivell mundial

L'FBI té una llista dels criminals d'Internet més buscats que són responsablespèrdues dels usuaris de la xarxa en el rang de $ 350,000 a $ 100 milions. En aquest moment, els temes de JABBERZEUS són els més buscats pel FBI.

2. El virus informàtic més costós en la història

MyDoom es percep com el més costós a nivell global en la història del cyberseguretat S'ha aproximat que el virus fins ara ha causat un dany de 38.500 milions de dòlars.

3. L'objectiu preferit dels atacants de les xarxes socials

Actualitzat, hi ha més de 1.6 bilions d'usuaris de xarxes socials que ho fan a nivell mundialobjectiu preferible d'un hacker. Els usuaris que passen un temps considerable a les xarxes socials poden ser víctimes d'aquests atacs.

4. El 99% de les computadores corren el risc d'explotar kits

Més del 99% d'ordinadors tenen programes com Adobe Reader, Oracle Java i AdobeFlash instal·lat als seus sistemes operatius. La presència d'aquest programari forma un canal sobre el qual els atacants poden optimitzar-se per accedir-hiel teu gadget..

5. Els criminals d'Internet prefereixen l'enfocament per influir en les víctimes

Les víctimes de l'atac cibernètic són fàcilment manipulades ja que les persones formen el vincle més feblepel que fa a la seguretat cibernètica. Com a tal, l'enginyeria social fa referència a l'enfocament de garantir que els individus difonguin confidencials mitjançant la manipulacióles psicològicament.

6. Precaució de seguretat: treballs a l'interior

En la majoria dels casos, aproximadament el 59 per cent dels treballadors roben les dades de l'organització quan aquestessón acomiadats o quan renuncien. Altres tipus d'informació privilegiada per salvaguardar inclouen usuaris interns malintencionats, persones amb discapacitat il·limitada i explotar usuaris privats.

7. El vostre govern augmenta la vostra vulnerabilitat

És un fet que els governs a nivell mundial dissenyen programari maliciós amb la intenciód'usar-lo com a arma digital. El malware troba el seu camí cap a l'organització privada i els ordinadors personals que provoquen una evolució milloradade malware criminal.

8. Hi ha un mapa immediat que mostra els atacants en acció

Els Estats Units són l'objectiu preferit per als delinqüents cibernètics. Per exemple, elLa xarxa del Departament de Defensa de l'US va sofrir més de $ 100 milions de danys com a conseqüència d'un atac executat per un criminal xinès.

9. La ciberdelinqüència és un repte greu per al món

El 68% del diners perdut com a conseqüència dels atacs a Internet es va considerar irrecuperable.El ciberdelicte no només és un cost intensiu, sinó que també causa altres reptes per a les empreses a nivell mundial.

10. El hacktivisme és la principal inspiració que cataliza els ciberataques

El hacktivisme equival a més del 50 per cent de tots els atacs cibernètics a nivell mundial. El terme ésuna representació d'aplicacions dissidents d'ordinadors amb la intenció de millorar una agenda política.

Conclusió

Recordeu sempre que no hauria de subestimar els delinqüents d'Internet. Per tant, no hi ha salvaguardaés efectiu, cap amenaça és massa mínima. Independentment de la mida de l'amenaça cibernètica, s'han d'adoptar les mesures adequadesper evitar qualsevol atac que pugui enfrontar-se Source .

November 28, 2017