Back to Question Center
0

Semalt: Estratègia de màrqueting de vídeo a Facebook que necessites saber

1 answers:

Facebook proporciona una de les millors plataformes per publicar anuncis de vídeo. A diferència de YouTube,Té un públic més ampli que és divers. La gent prefereix anuncis de vídeos perquè activen la imaginació. A més, els vídeos són mésatractiu en comparació amb publicacions habituals. Avui en dia es visualitzen més de 8 mil milions de vídeos a Facebook. Si volsPer ampliar la vostra presència en vídeo, utilitzeu Facebook.

Alexander Peresunko, expert en màrqueting de Semalt Serveis digitals, ofereix 11 consells sobre com utilitzar el vídeo de Facebook per obtenir més compromís.

1. Carrega vídeos directament a Facebook

Els vídeos de Facebook reben atenció. La investigació mostra que els vídeos de Facebook tenenun major abast orgànic en comparació amb els vídeos d'altres plataformes. Funcionen quatre vegades millor que totes les altres plataformesinclòs YouTube.

La funció de reproducció automàtica a Facebook, fa que els usuaris deixin de ser el que siguinfent veure i escoltar un vídeo que no tenien intenció de fer. De vegades ho fas, no?

Facebook també té una funció de recompte de visualitzacions. Aprofita-ho perquèla gent sol veure vídeos que ja tenen moltes vistes. A partir de les dades, pots indicar què fan els fanàtics d'un vídeo. Ajuda a crearmés contingut sobre el mateix en el futur.

2. Xoc i suspens en els primers 4 segons

Ajuda a crear l'atenció. Feu això fins i tot si el vídeo no ho ésimpactant. Feu això compartint broma o fent un humor. Cal ser creatiu.

La part d'obertura del vídeo hauria de ser interessant perquè l'audiènciacontinua mirant. La majoria de la gent no acaba de veure els vídeos si la part inicial és avorrit. La gent també prefereix veure vídeos curts.Els vídeos breus són efectius en comparació amb els més llargs. Es poden compartir fàcilment. També es veuen al final.

3. Utilitzeu els vídeos de Facebook 360 per crear històries immersives

Facebook va presentar el Facebook 360 per millorar la comunicació iinteracció Ajuda a donar al públic una sensació més experimental. El vídeo de Facebook 360 permet als usuaris veure el vídeo des de qualsevol llocperspectiva que volen. Podrien girar-ho o deixar-lo anar..

4. Reprodueix un vídeo a la teva pàgina

Quan apareix un vídeo, es fa prominent. Mostra vídeosque són estimats pels teus fans. El vídeo s'hauria d'incloure a la secció sobre la vostra pàgina. Hauria de tenir una miniatura més gran quela resta. És probable que les persones que visiten la vostra pàgina facin clic quan visitin. Utilitzeu un vídeo destacat per promocionar el vostre esdeveniment o béel teu vídeo més recent.

5. Llegenda el vídeo

La majoria de vídeos de Facebook es reprodueixen amb el so apagat. Subtítelo aixíque el vostre públic pugui saber de què es tracta quan es reprodueix automàticament. Feu que el títol intrigiu perquè puguin veure

6. Inclou una crida a l'acció

La funció de crida a l'acció de Facebook obté els espectadors del vostre vídeofer alguna cosa després de veure-ho. El botó inclou diferents trucades que inclouen, Mira més, Compra ara, Més informació, etc.

7. Fer ús de Facebook en viu

La funció de Facebook en viu us permet transmetre un vídeo en directe sensedeixant Facebook. Podeu utilitzar-lo durant totes les etapes de preparació de l'esdeveniment. Abans de l'esdeveniment, durant l'esdeveniment, i després de l'esdeveniment.

8. Tenir una llista de reproducció

Creeu una llista de reproducció per controlar les persones mentre navegueu pel vostre comptevídeos. Facilita la cerca als vostres vídeos. Els usuaris poden reduir la cerca utilitzant les categories proporcionades.

9. Executeu campanyes d'anuncis de Facebook

Es carreguen tants vídeos a Facebook cada dia. Teniruna avantguarda sobre el pagament d'un anunci perquè es pugui mostrar al vostre públic objectiu.

10. Atenció de pagament a les miniatures

Trieu una bona miniatura perquè els usuaris veuen la miniatura anteriormirant el vídeo. Facebook ofereix miniatures personalitzades. Feu ús d'aquesta funció.

11. Analitzar els resultats i millorar els vostres propers vídeos

Utilitzeu l'anàlisi per saber com s'està realitzant el vostre vídeo. Mireu com fer-hoMolta gent ho va veure, la ràtio de terminació i la durada. A partir d'aquestes dades, milloreu el vostre proper vídeo.

Conclusió

Facebook té un abast orgànic més alt que qualsevol altra plataforma. Feuús dels consells anteriors, ja implementats per Semalt, per portar el vostre negoci al següent nivell. Són importants per a qualsevol líniavenedor Source .

November 27, 2017