Back to Question Center
0

Semalt dóna idees sobre com fer una campanya efectiva de mitjans socials que surt viral

1 answers:

La planificació d'una campanya de mitjans socials és un procés processal que requereix l'execuciód'alt nivell d'originalitat i innovació. L'objectiu principal de les campanyes de les xarxes socials és construir validesa, confiança i desenvoluparun sentit de pertinença als clients. Enguany, els venedors de xarxes socials han estat utilitzant esquemes de temporada per ajudar-los a portar-se bé amb els clientsi aconseguir objectius i objectius empresarials.

Com a venedor de mitjans de comunicació social, necessites trobar impecables xarxes socialsidees i una creativitat impecable per atreure una bona quantitat d'espectadors a la vostra campanya i, essencialment, convertir-los en els teuscompradors potencials i clients fiables.

L'expert de Semalt ,Serveis digitals, Oliver King ofereix la llista d'idees impecables que l'ajudaran a aconseguir una alta conversió de vendes.

Crea un gran vídeo

En el màrqueting en social media, els vídeos s'han convertit en la forma més utilitzada decampanyes de mitjans socials. Els vídeos tenen un paper clau, ja que són fàcilment compartits i arriben a la majoria dels usuaris. Penseu a incloure la inclusió de vídeos informatius ales vostres campanyes de social media. A més, ompliu-los de naturalesa interactiva perquè els vostres usuaris comparteixin el contingut fàcilment. Per exemple, KateSpade va tenir un gran èxit després d'introduir una campanya basada en vídeos amb Anna Kendrick. Aquesta campanya va ser viral.

Construeix una barreja d'emocions

Fa pocs anys, Burberry va colpejar els titulars després de crear un efectiucampanya de social media "From London with Love". Podeu crear un vídeo amb tweets i agulles emocionals i veure que la vostra campanya és viral.

Premi als teus fans

Construir una àmplia exposició a la marca i la participació dels usuaris és un requisit previ necessariquan es tracta de màrqueting de social media. Podeu animar els vostres seguidors a les plataformes de les xarxes socials a que agradin la vostra marca i aprofitinel compromís. El Festival del Festival Elèctric és un exemple d'una campanya de social media estacional que va ser llançada per Urban Decay i que téun gran èxit. Podeu atorgar als vostres fans amb cupons i bitllets sorprenents..

Regals de comentari

Els regals invoquen als usuaris a comprendre profundament el vostre producte ia canvi,creu la confiança a la vostra marca. Considereu preguntar als vostres seguidors una pregunta senzilla, i continuaran comentant el vostre regal durant tot el dia.

Promoure una causa social

Promoure una causa social és una manera d'aprofitar el compromís dels vostres usuarisdeixant que els vostres clients s'impliquin amb el vostre producte. A la llarga, pot acabar finançant un curs benèfic, on tots els clientsassistir a la caritat té l'oportunitat de tenir un compromís directe amb el vostre producte. S'hauria d'incloure tot el màrqueting de social mediaaconseguir un gran èxit.

Oferir increïbles vendes i descomptes

Oferir descomptes estacionals atrau clients a la vostra marca. Per assolir un alttaxa de conversió a la vostra campanya de social media, ofereix descomptes increïbles i vendes per arribar al major compromís de l'usuari. Per exemple,aprofiteu el temps de vacances per augmentar les conversions a la vostra campanya.

Demostreu grans valors

No es pot destacar la creació de la confiança en el màrqueting de social mediasuficient. Demostrar grans valors, compartir la positivitat i retornar a la societat atrau un gran nombre d'usuaris a la vostra campanya. Altnivells de recompenses de salari amb filantropia. Per exemple, la campanya de mitjans socials de TD Bank, MakeTodayMatter, va assolir més de 3,5 milions d'accionsdesprés de demostrar quina gran voluntat significa en la societat.

Crea regals innovadors

Les campanyes d'enviament úniques treballen per exposar els usuaris d'una manera molt especial. Ús clari els textos atractius per oferir als usuaris i clients la possibilitat de participar en la vostra campanya de social media.

Campanyes de promoció de campanyes de xarxes socials

Aprofita els festius per augmentar el compromís de l'usuari. Les vacances són bonestemps de tenir bones interaccions amb els vostres clients i usuaris. Deixeu saber als vostres clients quins són els agraïts per continuar-losinteracció i participació a la vostra campanya.

Les campanyes de mitjans socials tenen un paper fonamental en la construcció de la confiançai la lleialtat entre usuaris i comercialitzadors. La visibilitat i l'exposició són els dos pilars principals en què es mantenen les campanyes de les xarxes socials. Feu el vostrela campanya de les xarxes socials aconsegueix un gran èxit mitjançant la implementació de les idees abans esmentades i gaudeix de conversions impressionants Source .

November 27, 2017