Back to Question Center
0

Semalt descriu el principi de diferència entre el títol d'imatge i el text d'imatge

1 answers:

L'ús d'imatges en el contingut del lloc web s'ha convertit en la norma per a administradors web seriosos. Però pel que fa a les imatges i la seva optimització, hi ha preguntes que molts d'aquests webmasters segueixen preguntant als fòrums. Una de les preguntes més freqüents és: Quina és la diferència entre el text de la imatge alt i el títol de la imatge? I han de ser sempre diferents? Anem a aclarir què text i títol realment són.

El text alt de la imatge (text alternatiu) és un atribut crucial de la imatge que se sol afegir a l'etiqueta d'imatge en HTML - reinigung firma effretikon. En el cas que no es pugui mostrar una imatge, apareix el text alt, i això ajuda motors de cerca a saber de què es tracta la imatge.

D'altra banda, el títol d'imatge proporciona un títol per a una imatge. També s'afegeix a l'etiqueta d'imatge en HTML i apareix quan l'usuari mou el punter del ratolí sobre la imatge. A diferència del text alt de la imatge, no es mostra un títol d'imatge quan no es pot mostrar la imatge.

Jason Adler, el Semalt Customer Success Manager, diu que ambdós atributs s'utilitzen per millorar l'accessibilitat d'un lloc especialment per als usuaris que utilitzen dispositius de lectura de pantalla o que tenen una visió deficient.

Com podeu optimitzar el text de la imatge i el títol de la imatge?

Atès que l'objectiu principal del text alt és descriure la imatge dels lectors de pantalla i els cercadors, és important que cada imatge inclosa en el contingut tingui aquest atribut..El text alt d'una imatge hauria de ser curt però tan descriptiu com sigui possible. Seria excel·lent utilitzar una o diverses paraules clau objectiu en el text alt d'una imatge. Això ajuda a classificar la imatge millor durant una cerca d'imatges i millorar el rànquing del lloc. Eviteu els caràcters o els textos que puguin fer que el text alt no es vegi bo o no tingui cap valor per al lector.

Optimització del títol de la imatge

És bo recordar que, si bé el text alt és per als motors de cerca, un títol d'imatge és únicament per als humans. L'etiqueta del títol es pot formular com una crida a l'acció que encoratja a un lector a determinades accions. També ha de ser concisa, directa al punt i molt descriptiva de la imatge.

En general, el títol de la imatge segueix les mateixes regles que les d'un títol d'article o títol de publicació. Ha de ser rellevant i pegadizo. Es recomana l'ús de paraules clau, però es recomana que siguin diferents de les que heu utilitzat al text alt .

Si heu de prioritzar l'optimització del text de la imatge o el títol de la imatge

Si voleu millorar el rànquing del lloc a SERP, òbviament, optarà per optimitzar el text alt ja que està dissenyat per als rastrejadors del motor de cerca.

El títol de la imatge no afecta el rànquing del lloc de forma directa, però això no vol dir que els títols d'imatge siguin menys importants. Un títol que estigui configurat correctament millori l'experiència de l'usuari. La creació d'un títol per a la imatge és molt simple una vegada que tingueu el vostre text alt: escriviu alguna cosa que complementi el text alt i l'utilitzeu com a títol.

No etiquetar les imatges és un error terrible. Malauradament, hi ha molts bloggers i altres administradors web que simplement afegeixen imatges al seu contingut i deixen-ho al respecte. No saben el mal que aquest error afecta l'experiència de l'usuari i el rànquing del lloc. Ara sabeu la diferència entre el títol de la imatge i el text alt i com utilitzar-los per millorar el vostre lloc.

November 29, 2017