Back to Question Center
0

Semalt defineix les maneres de protegir el vostre lloc web de WordPress dels pirates informàtics

1 answers:

Internet presenta un gran recurs per a la majoria de la gent. Moltes empreses adopten una líniaplataforma per atreure molts clients de diferents llocs a través de la web. Alguns d'aquests llocs inclouen el motor de cerca mitjançant motor de cercaOptimització (SEO) o en les xarxes socials que utilitzen Social Media Marketing (SMM) - buy grain bin.

WordPress representa gairebé el 24% de tots els llocs web d'Internet del món. EllsTeniu una plataforma gratuïta en línia que cada persona pot utilitzar i beneficiar. Els seus complements, el creador de llocs de bricolatge i altres funcions del lloc web en el seu codidonar una plataforma oberta per a molts empresaris i bloggers per configurar els seus llocs de comerç electrònic. No obstant això, els hackers entren en aquests llocs al mateixmanera. Hi ha més de 94563 intents de pirateig colpejant llocs WordPress cada minut. Aquesta xifra prové de la seva plataforma oberta que exposatots els mecanismes. Com a resultat, WordPress pot presentar una plataforma insegura que la majoria dels hackers poden utilitzar per executar alguns dels molts perillososatacs

Andrew Dyhan, el gerent d'èxit de clients de Semalt ,feu un cop d'ull als consells que necessiteu per protegir el vostre lloc web de WordPress contra atacs de pirateig.

Seguretat per contrasenya

L'ús de contrasenyes segures és important..El primer intent d'hacker sol provar-locontrasenyes febles abans de procedir a fortes explotacions. Una contrasenya com 12345 no és una contrasenya segura. En altres casos, no utilitzeu cap administradorcontrasenya que és el nom del vostre fill o empresa. Podeu deixar una gran quantitat d'informació de l'empresa vulnerable, i això pot fer que tot l'Internetseguretat en un estat compromès. A més, sensibilitzeu els vostres clients sobre la importància d'aquestes mesures.

Actualització de connectors i programari espia

Mantenir l'equip actualitzat us pot estalviar d'alguns dels nous atacs web. Inen la majoria dels casos, els hackers utilitzen l'ús d'enllaços nocius que executen scripts en un navegador web. Per exemple, els pirates informàtics poden utilitzar scripting entre llocs. Aixòexplotar els atacs d'un servidor web mitjançant la introducció de comandaments a través dels formularis de registre o d'altres espais d'accés de text. Com a resultat, és importantconsidereu algun xifratge a mesura que les dades es traslladin cap ai des d'un servidor en un navegador web d'usuari. Una altra mesura pot ser utilitzar anti espia. Aquests sónprogramari que pot detectar virus i malware com troians. El vostre lloc web pot estar segur.

Conclusió

Per a tots els enfocaments de comerç electrònic, hi ha nombrosos mètodes d'accés al servidorInternet opera en un mecanisme d'intercanvi, on un usuari envia i rep ordres d'un navegador. De la mateixa manera, els pirates informàtics tenen la possibilitat de fer-hoels seus llocs web envien i reben ordres que accedeixen il·legalment a un servidor. Quan fem webs, l'usuari i la satisfacció del client sónEn general, el nostre objectiu final. No considerem el potencial dels pirates informàtics i d'altres persones amb intencions malignes. Algunes de les formes més simples que un hackeres pot utilitzar per penetrar en una base de dades inclouen la injecció de SQL. La seguretat de cada lloc web depèn dels mecanismes disponibles que puguin frenar el robatori.No obstant això, hi ha moltes altres tècniques que la gent utilitza per aconseguir que els seus llocs siguin segurs contra els pirates informàtics.

November 28, 2017